MLB-vihjeet 6.4.2019: Lauantain kierroksen valinnat!

MLB-vihjeet 6.4.2019: Lauantain kierroksen valinnat!

MLB-vihjeet ovat jälleen päässeet analysoimaan ison kattauksen otteluita. Pelattavaa löytyi alkuillasta kolmen kohteen edestä, joten odotettavissa mukava MLB-ilta!

MLB-vihjeet 6.4.2019: Lauantain kierroksen valinnat!

Detroit Tigers – Kansas City Royals klo 20.10

Valinta: Kansas City Royals ML (2.18) @Coolbet

Arvio: 54%

Rajakerroin: 1.85

Detroit Tigers ja Kansas City Royals kohtaavat ottelussa, jossa meidän papereissa on havaittavissa selvää etua vierasjoukkueen kertoimessa. Kummulla nähtävät Matt Moore (Detroit) ja Jorge Lopez (Kansas City) ovat molemmat aloittaneet kautensa mallikkaasti, mutta meillä Lopez on etulyöntiasemassa, vaikka herralla onkin historiassaan kiusallinen epäonnistuminen Detroitia vastaan. Tälle emme kuitenkaan anna turhan paljoa painoarvoa.

Kansas Cityn etuna näemme lopulta joukkueen kokonaisvaltaisen paremmuuden ja pitchereiden eron, minkä myötä KC:n ennuste on päälle 5 juoksua, kun taas Detroit jää ennusteessa neljään juoksuun. Näillä puheilla MLB-vihjeet kelpuuuttavat Kansas City Royalsin 2.18 kertoimen peleille lauantain alkuillasta.

Pittsburgh Pirates – Cincinnati Reds klo 20.35

Valinta: Cincinnati Reds ML (2.11) @Coolbet

Arvio 50%

Rajakerroin: 2.00

Ennusteemme puolestaan Pittsburgh Piratesin ja Cincinnatin Redsin väliseen kohtaamiseen on tasan tarkkaan 50-50 asetelma. Kummankin joukkueen rajakertoimena pidämme siis 2.00, ja kun kerran Redsien voitosa on tarjolla 2.11, otamme tarjouksen mielellään vastaan.

Piratesin pitcher Trevor Williams oli hurjassa vedossa ensimmäisessä joukkueiden kohtaamisessa, kun taas Redsin Tanner Roark kärsi kauden ensimmäisessä vuoroparissaan valtavia menetyksiä. Näistä seikoista huolimatta pidämme kiinni arvioistamme ja nostamme Redsin peleille.

Chicago White Sox – Seattle Mariners klo 21.10

Valinta: Seattle Mariners ML (1.90) @Coolbet

Arvio: 58%

Rajakerroin: 1.72

Chicago White Soxin ja Seattle Marinersin ottelua lähestytään bookkerin toimesta 50-50 asetelmaa mukaillen, mutta meidän papereissa puolestaan Seattle loistaa selvähkönä suosikkina. Leake vastaan Giolito menee meidän papereissa Seattlen Leakelle, vaikka Leakella onkin synkkiä muistoja White Soxia vastaan pelaamisesta.

Gioliton no hitter kauden avauksessa varmasti boostaa Chi Soxin ennustetta, mutta me pidämme sitkeästi kiinni isomman dataotannan arvioistamme ja pelaamme Seattlea voittamaan tämän ottelun.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

MLB-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut