MLB-vihjeet 4.4: Juoksuja haussa torstain peleihin!

MLB-vihjeet 4.4: Juoksuja haussa torstain peleihin!

MLB-ottelut jatkuvat tänäänkin. Torstain MLB-vihjeet napataan tällä kertaa Clevelandin ja Toronto Blue Jaysin välisestä ottelusta.

MLB-vihjeet 4.4.

Cleveland Indians – Toronto Blue Jays

Valinta: Yli 6,5 juoksua (1,89) @Coolbet

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,75

Torstain MLB-vihjeet nojaavat juoksuihin. Clevelandin ja Toronton välisen ottelun juoksuraja on asetettu mielestämme erittäin matalalle, kun rajana on 6,5 juoksua. Coolbet tarjoaa yli 6,5 juoksun lopputulemalle tällä hetkellä mukavaa 1,89 kerrointa ja siihen on syytä tarttua kiinni.

Torstain kierrokselta ei löytynyt tällä kertaa muuta pelattavaa, mutta juuri alkaneeseen Baltimore Oriolesin ja NY Yankeesin väliseen otteluun voi hakea liven kautta yli 7,5 juoksun lopputulemaa, sillä ottelussa on lupa odottaa reilusti juoksuja.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

MLB-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut