MLB-vihjeet 30.3: Kolmen valinnan lauantai!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet ovat jälleen sorvin ääressä ja tänään pelikohteista valikoitui kolme maistuvaa valintaa. Tänään käännetään kurssi jälleen tuottoisaksi eilisten hutien jälkeen.

MLB-vihjeet 30.3: Kolmen valinnan lauantai

Washington Nationals – New York Mets klo 19.05

Valinta: New York Mets ML (2.04) @Coolbet

Arvio: 51%

Mainos alkaa

Rajakerroin: 1.96

New York Mets avasi kautensa voitokkaasti ja me näemme, että Metsissä on myös tänään pelattavaa. Vastakkain asettuvat tällä kertaa aloittajina Strasburg sekä Syndergaard. MLB-vihjeet kelpuuttavat Metsin peleille jo 1,96 kertoimella, mutta Coolbetilta saatu 2.04 tarjous on vielä sitäkin parempi.

Matsi tulee Suomen aikaa jo 19.05, joten ottelua pääsee seuraamaan parhaaseen katseluaikaan!

Cincinnati Reds – Pittsburgh Pirates klo 20.10

Valinta: Pittsburgh Pirates +1.5 (1.55) @Coolbet

Arvio: 70%

Rajakerroin: 1.43

Cincinnati Reds avasi kauden kaatamalla Piratesin kotonaan lukemin 5-3. Nyt Pittsburghin aloittavana pitcherinä nähtävä Trevor Williams on ollut erittäin hyvä, kun taas Redsin Sonny Gray on varmasti eräänlaisten paineiden alla joutuessaan todistamaan arvonsa.

Pittsburgh hälyttää meidän papereissa jopa suosikkina, mutta haemme tällä kertaa selvää etua omaavan +1.5 juoksua tasoituksen peleille hieman maltillisemmalla kertoimella.

Muut MLB-vihjeet

Seattle Marines – Bosto Red Sox (sunnuntaina klo 04.10)

Valinta: Alle 8.5 (1.82)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.75

Coolbetin MLB-kohteisiin!

MLB-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!