MLB-vihjeet 30.06: Kolme valintaa sunnuntain Prime Time -kierrokselle!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Sunnuntain Prime Time -kierroksella napattiin peleihin tällä kertaa kolme kohdetta. Ensimmäiset MLB-vihjeet  lyödään käyntiin klo 21:10.

MLB-vihjeet 30.06.

Milwaukee Brewers – Pittsburgh Pirates (klo 21:10)

Valinta: Pittsburgh Pirates (2,40)

Arvio: 48%

Rajakerroin: 2,04

Milwaukee ja Pittsburgh kohtaavat tänään ottelusarjan kolmannessa taistossa. Vierasjoukkue Pirates on ollut viime aikoina loistavassa iskussa, sillä joukkue on onnistunut nappaamaan kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti seitsemän voittoa.

Syöttäjien taisto on tänään lähtökohtaisesti varsin tasainen, mutta tämän hetkisen vireen perusteella Piratesin Steven Brault vie syöttäjien välisen taiston. Kotijoukkueen syöttäjänä aloittava Zach Davies on nimittäin ollut viime aikoina hieman vaikeuksissa, sillä miehen seitsemän edellisen ottelun ERA näyttää lukemaa 6.15.

Ottelu on ennakolta varsin tasainen, mutta Pirates on asetettu ottelussa meidän mielestä liian suureksi altavastaajaksi ja näin ollen Piratesin 2,40 kerroin napataan mieluusti mukaan lapulle.

Muut MLB-vihjeet

Los Angeles Angels – Oakland Athletics (klo 23:07)

Valinta: Oakland Athletics (2,30)

Arvio: 51%

Rajakerroin: 1,91

San Francisco Giants – Arizona Diamondbacks (klo 23:05)

Valinta: San Francisco Giants (2,02)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,91

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!