MLB-vihjeet 3.4: Arizona Diamondbacksilla erinomainen kerroin!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet menivät eilen tuloksella 1/3, joten tänään on jälleen aika palauttaa valinnat voittoisalle tielle. Tällä kertaa erityisesti Arizonan kerorin hälyttää loistavana tarjouksena.

MLB-vihjeet 3.4.2019: Arizona Diamondbacksilla erinomainen kerroin!

San Diego Padres – Arizona Diamondbacks klo 22.40

Valinta: Arizona Diamondbacks ML (2.23)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1.92

Kuten arvioista ja tarjotusta kertoimesta voi päätellä, ovat MLB-vihjeet omasta mielestään jälleen löytäneet erinomaisen tarjouksen. Tällä kertaa suositus napsahtaa jo kaksi kertaa San Diego Padresin altavastaajana kaataneelle D-backsille, joka saa voitolleen erinomaisen 2.23 kertoimen. Meidän paperissa D-backs on jopa lievä suosikki, mutta maltillisemmallakin arviolla Arizonalle tarjottu kerroin kelpaa hienosti peleille.

San Diegon pitcherinä nähdään Joey Lucchesi, jolla oli viime kaudella vaikeuksia D-backseja vastaan. Herra avasi kuitenkin kautensa mallikkaasti, joten mitään katastrofia emme odota Padresin syöttäjältä.

Arizona puolestaan heittää kehiin Robbie Rayn, joka hermoili kauden avauksessaan, mutta on ilmeisesti osannut käsitellä tämän kuvaillen sitä ”ensimmäisen startin hermoiluksi”, joten emme usko tästä aiheutuvan mitään merkittävää etua kummalekaan joukkueelle.

MLB-vihjeet luottavat lopulta yhtälöihinsä, jotka pinpointtaavat Arizonan suosikiksi. Näin ollen otamme surutta Arizonan kertoimen peleille. Muita suosituksia ei tällä kertaa ainakaan näin iltapäivästä ole tarjolla, joten otetaan tänään vain tämä yksi valinta peleille.

 

Coolbetin MLB-kohteisiin!

MLB-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!