MLB-vihjeet 29.3: Kaksi valintaa perjantain kierrokselle!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet lähtivät hyvin liikkeelle kauden 2019 osalta, kun kauden ensimmäiset valinnat otettiin kiinni 2/3 tuloksella. Tästä on hyvä jatkaa kohti tämän päivän valintoja.

MLB-vihjeet 29.03.

Oakland Athletics – Los Angeles Angels

Valinta: Yli 8,5 juoksua

Arvio: 62%

Mainos alkaa

Rajakerroin: 1,60

Oakland vei kauden avauksen puhtaasti 4-0 ja hyydytti samalla Angelsin kovan lyöntiosaston. Tänään molemmilla joukkueilla on hieman arvaamattomat syöttäjät kentällä, joten juoksuja on odoteltavissa. Yli 8,5 juoksua kelpaa mukaan peleihin reilun arvion kera.

Miami Marlins – Colorado Rockies

Valinta: Yli 7,5 juoksua

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,76

Rockies otti itselleen kauden avauksessa 3-6 vierasvoiton. Rockies on tänäänkin suosikki, mutta myös tämän kohteen vedot pelataan lopulta overin kautta.

Rockiesin syöttökummun valtaa tänään German Marquez, joka oli harjoituskaudella vaikeuksissa. Marquez ei lukeudu muutoinkaan sarjan parhaimpien syöttäjien joukkoon, joten Marlinsilla on tänään mahdollisuus iskeä juoksuja taululle. Yli 7,5 juoksua kelpaa mainiosti mukaan perjantain peleihin.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

MLB-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!