MLB-vihjeet 29.04: Viikon aloituksen valinnat!

MLB-vihjeet 29.04: Viikon aloituksen valinnat!

MLB-vihjeet olivat eilen hurjassa vedossa ja tuloksena nähtiin tyylipuhdas 3/3. Hyvää virettä pyritään jatkamaan myös uuden viikon alkuun.

MLB-vihjeet 29.04: Viikon aloituksen valinnat!

Washington Nationals – St Louis Cardinals

Valinta: St Louis Cardinals (2.23)

Arvio: 50%

Rajakerroin: 2.00

Washington Nationals heittää kummulle edelliset kaudet Arizonaa edustaneen Patrick Corbinin, joka on ollut mallikas hankinta Nats-rivistöön. Cardinalsin vastine tähän on Michael Wacha, joka on pienet vaivat haitanneet. Herra oli kuitenkin perjantaina kunnossa ja pystyy taas nähtävästi edustamaan aloittajana. Kummallakin on siis kovat syöttäjät emmekä oikein mistään seikoista löydä etua kummallekaan.

Ottelusimulaatiomme osoittaa 4-4 tai 5-5 tasuria, joten tässä kohti on fiksuinta pelata joukkuetta, jolle on tarjolla selvästi suurempi kerroin. Nällä puheilla MLB-vihjeet ottavat ensimmäiseksi suositukseksi St Louis Cardinals 2.23 kertoimella.

New York Mets – Cincinnati Reds

Valinta: Alle 7.5 (2.02)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1.92

New York Metsin ja Cincinnati Redsin väliseen otteluun puolestaan löytyi pelattavaa totalista. Wheeler vs Roark on kohtuu tasainen, mutta Wheeler on tässä edellä. Näemme, että Metsiltä voi odottaa 4 juoksua ja Cincinnati pystyy 3 juoksuun. MLB-vihjeet arvioivat totalin alituksen toteutuvan 52% todennäköisyydellä ja täten pelaamme Alle 7.5 juoksua 2.02 kertoimella.

Milwaukee Brewers – Colorado Rockies

Valinta: Alle 8.5 (2.02)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1.92

Milwaukeen ja Coloradon välisessä ottelussa on sama tilanne kuin edellisessä. Arvio totalin alitukselle on yli 50% ja tarjottu kerroin päälle kahden. Näin ollen peleille otetaan Alle 8.5 juoksua.

Muut MLB-vihjeet

Kansas City Royals – Tampa Bay Rays

Valinta: Kansas City Royals (2.32)

Arvio: 50%

Rajakerroin: 2.00

San Francisco Giants – Los Angeles Dodgers

Valinta: Yli 7.5 (1.85)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.75

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut