MLB-vihjeet 28.07: Cubs jahtaa kolmatta perättäistä voittoaan

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-kausi on pyörähtänyt käyntiin vauhdikkaasti ja otteluita pelataan todella tiuhaan tahtiin. Tässä MLB-vihjeet tiistai-illan kierrokselle.

MLB-vihjeet 28.07.

Cincinnati Reds – Chicago Cubs

Valinta: Cubs (2,04)

Kovin odotuksin kauteen lähteneen Cincinnati Redsin kausi on lähtenyt käyntiin hieman takkuillen. Reds voitti kauden avausottelunsa, mutta sen jälkeen joukkue on hävinnyt kolme ottelua putkeen.

Vierasjoukkue Chicago Cubs on puolestaan avannut kautensa mainiosti, sillä Cubs on napannut neljästä ottelustaan kolme voittoa. Etenkin Cubsin lyöntipeli on ollut vakuuttavaa nimittäin Cubs on täräyttänyt kahdessa edellisessä ottelussaan peräti 17 juoksua.

Molempien joukkueiden aloittavien syöttäjien yllä leijailee kysymysmerkkejä, mutta se on hyvinkin normaalia alkukauden otteluissa. Cincinnatin syöttäjänä aloittaa Tyler Mahle, jonka viime kauden ERA näyttää lukemaa 5.14. Näitä lukemia ei ole syytä tuijottaa liikaa, mutta ne antavat suuntaa syöttäjän tasosta. Mahlen ei ollut tarkoitus pelata tänään, mutta mies iskettiin syöttökummulle Anthony DeSclafanin loukkaantumisen myötä.

Cubsin syöttöringin valtaa Alec Mills, jonka paikka Cubsin rotaatiossa ei ole kiveen hakattu. Mills esiintyi viime kaudella kelvollisesti, mutta otanta on kuitenkin sen verran pieni, että suuria linjauksia miehen tasosta ei kannata tehdä vielä tässä vaiheessa.

Cincinnati on isketty kertoimien perusteella tämän ottelun ennakkosuosikiksi, mutta Cubsin hyvät otteet huomioon ottaen, vierasjoukkueen voitolle tarjottu 2,04 kerroin kelpaa mainiosti mukaan tiistain MLB-vetoihin.

Muut MLB-vihjeet

San Francisco Giants (2,28)

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Lue myös: Pesäpallokausi 2020 – Nappaa 10 euron riskitön veto joka viikko

Coolbetin MLB-kohteisiin!