MLB-vihjeet 26.05: Kolme valintaa Prime Time -kierrokselle!

MLB-vihjeet 26.05: Kolme valintaa Prime Time -kierrokselle!

Sunnuntain MLB-vihjeet napataan tällä kertaa kolmesta eri ottelusta. Tämän päivän valinnoissa luotetaan vahvasti vierasjoukkueiden menestykseen.

MLB-vihjeet 26.05.

Milwaukee Brewers – Philadelphia Phillies

Valinta: Philadelphia Phillies (2,45)

Arvio: 44%

Rajakerroin: 2,30

Suomalaisittain, illan suurin ottelu pelataan tänään Slovakiassa, kun Suomi kohtaa  Jääkiekon MM-kisojen finaalissa Kanadan. Ennen finaalin alkua ehditään kuitenkin napata myös muutama MLB-kohde pelattavaksi.

Sunnuntain ensimmäinen valinta pyörähtää käyntiin jo klo 21:10. Aikaisessa ottelussa iskevät yhteen Milwaukee Brewers ja Philadelphia Phillies. Kotijoukkue Brewers on hävinnyt kaksi edellistä otteluaan, kun puolestaan vierasjoukkue Phillies liitelee kolmen ottelun mittaisessa voittoputkessa.

Brewersin syöttökummulle astelee tänään Brandon Woodruff. Woodruff on avannut kautensa kelvollisesti, sillä miehen ERA näytttää lukemaa 3,51. Vierasjoukkue Philliesin aloittavana syöttäjänä on tänään Zach Eflin. Myös Eflin on avannut kautensa hyvin ja miehen ERA onkin tällä hetkellä komea 2,76.

Syöttäjien taisto menee tänään aika lailla tasan, mutta Philliesin kertoimessa on meidän näkemyksen mukaan hieman ilmaa ja näin ollen Philliesin vierasvoitolle tarjottu 2,45 kerroin kelpaa mukaan sunnuntain MLB-vetoihin.

Muut MLB-vihjeet

Chicago Cubs – Cincinnati Reds

Valinta: Yli 7.5 juoksua (2,02)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,90

St. Louis Cardinals – Atlanta Braves

Valinta: Atlanta Braves (2,40)

Arvio: 48%

Rajakerroin: 2,08

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut