MLB-vihjeet 24.07: Kolmen kohteen keskiviikko!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Tiistain MLB-vihjeet tuottivat 1/2 tuloksen. Keskiviikkona osumia lähdetään hakemaan kolmen kohteen voimin. Ensimmäiset ottelut pyörähtävät käyntiin jo klo 22:40.

MLB-vihjeet 24.07.

Arizona Diamondbacks – Baltimore Orioles

Valinta: Yli 9,5 juoksua (1,92)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,74

Keskiviikon ensimmäisessä valinnassa päästään lyömään pitkästä aikaa “overia”, kun Arizona ja Baltimore iskevät yhteen klo 22:40 käynnistyvässä ottelussa. Kyseessä on tämän ottelusarjan kolmas ottelu. Voitot ovat tasan 1-1 ennen tämän illan ottelua.

Kotijoukkue Arizonan syöttäjänä aloittaa tänään Taylor Clarke. Clarke on ollut tällä kaudella pahoissa vaikeuksissa ja siitä kertoo myös miehen ERA, joka näyttää lukemaa 6.50. Clarken heikohkoille esityksille ei näy loppua, sillä miehen seitsemän edellisen ottelun ERA on karu 7.62.

Vierasjoukkue Orioles asettaa syöttökummulleen lähtökohtaisesti tasokkaamman kaverin kuin Arizona, sillä tämän illan startteri on John Means. Meansin ERA näyttää lukemaa 2.95, joten kausi on ollut tähän mennessä varsin hyvä. Meansin peli on kuitenkin hieman takkuillut tässä kuussa ja siitä todisteena, heinäkuun ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 4.74.

Molempien joukkueiden syöttökummulta löytyy tänään hieman epävarmat kaverit, vaikka Means onkin parhaimmillaan loistava syöttäjä. Näiden joukkueiden välinen ottelu saattaa revähtää helposti runsasjuoksuiseen suuntaan, joten yli 9,5 juoksua kelpaa peleille Coolbetin 1,92 kertoimella.

Muut MLB-vihjeet

Pittsburgh Pirates – St. Louis Cardinals

Valinta: St. Louis Cardinals (1,92)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,91

Seattle Mariners – Texas Rangers

Valinta: Seattle Mariners (2,23)

Arvio: 51%

Rajakerroin: 1,95

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!