MLB-vihjeet 24.04: Kovia kertoimia keskiviikon kierrokselle!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Eiliset MLB-vihjeet päättyivät hutiin, kun Clevelandin ja Miamin välisessä ottelussa nähtiin vain neljä juoksua. Keskiviikon kierrokselta löydettiin tällä kertaa varsin mukavia kertoimia pelattavaksi.

MLB-vihjeet 24.4.

Toronto Blue Jays – San Francisco Giants

Valinta: Toronto Blue Jays (2,06)

Arvio: 58%

Mainos alkaa

Rajakerroin: 1,71

Blue Jaysin neljän ottelun mittainen voittoputki katkesi eilen, kun Giants nappasi vierasvoiton 6-7 lukemin. Giants on asetettu tämänkin ottelun kertoimissa suosikin asemaan, mutta me olemme tästä hieman eri mieltä.

Blue Jaysin syöttäjänä aloittaa tänään Clay Buchholz, joka on avannut kautensa hyvin. Giantsin syöttökummun valtaa puolestaan Drew Pomeranz. Myös Pomeranz on avannut kautensa kohtuullisesti, mutta syöttäjien taisto kääntyy meidän papereissamme kotijoukkueen puolelle.

Blue Jays on tehnyt nyt viidessä perättäisessä ottelussa vähintään viisi juoksua, joten lyöntipeli on ollut hyvällä tasolla. Blue Jaysin kotietu sekä syöttäjäetu tasaavat ottelun asetelmia huomattavasti. Näin ollen Blue Jaysin kotivoitolle tarjottu 2,06 kerroin otetaan mieluisasti mukaan keskiviikon peleihin.

Colorado Rockies – Washington Nationals

Valinta: Washington Nationals (2,50)

Arvio: 51%

Rajakerroin: 1,93

Myös päivän toisessa kohteessa hypätään altavastaajan puolelle, sillä kotijoukkue Rockies on heitetty kertoimissa todella suureksi suosikiksi. Rockies heittää syöttökummulleen tänään German Marguezin. Marguez on aloittanut kauden loistavasti, mutta edellinen ottelu Philliesiä vastaan olisi voinut päättyä Marguezin kannalta pahemmin kuin numerot antavat ymmärtää.

Nationalsin syöttäjänä aloittaa tänään Anibal Sanchez, joka ei ole ollut ihan niin heikko kuin tilastot kertovat. Kun huomioidaan myös Nationalsin materiaalietu, niin vierasjoukkueella on tänään todella hyvä sauma napata tämän ottelusarjan toinen voitto.

Los Angeles Angels – New York Yankees

Valinta: New York Yankees (1,96)

Arvio: 56%

Rajakerroin: 1,77

Pelasimme Yankeesia menestyksekkäästi jo maanantaina. Yankees oli lähdössä peleihin myös eilen, mutta lopulta veto jäi laittamatta. Yankees voitti eilisen ottelun ja uskomme voittoon myöskin tänään.

Yankees on tällä hetkellä huomattavasti Angelsia paremmassa vireessä. Kun Yankees vie tänään myös syöttäjien taiston CC Sabathian johdolla, niin Yankeesin tämän sarjan kolmas voitto on hyvinkin todennäköinen. Yankees napataan peleille mukavalla 1,96 kertoimella.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!