MLB-vihjeet 23.4.2019: Yhden valinnan tiistai!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet löysivät tulevan yön kierrokselta yhden kohteen, johon luotto oli kaikista kovin. Täten tällä kertaa peleille lähtee poikkeuksellisesti vain yksi valinta.

MLB-vihjeet 23.4.2019: Yhden valinnan tiistai!

Cleveland Indians – Miami Marlins

Valinta: Yli 7.5 (1.87) @Coolbet

Mainos alkaa

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.75

MLB-vihjeet ova olleet viimeisimmät päivät kohtalaisessa vireessä, kun eilen naarattiin 2/2, sitä edellisenä päivänä 2/3, ja lankalauantaina tulos oli muhkea 3/3.  Tulevalta yöltä nappaamme peleille Cleveland Indiansin ja Miami Marlinsin välisen ottelun overin 1.87 kertoimella ja pyrimme jatkamaan hyvää virettämme myös ensi yön kamppailuden osalta,

Tätä arvioita puoltaa erityisesti kotijoukkueen tulivoimaisuus kotiotteluissaan ja vastaavasti Miamin vieraspeleissä tutuksi tullut juoksujen päästely. Kummulla nähtävä Carrasco vs Lopez menee Carrascolle, joten oletuksena tätä totalia tulee täyttämään erityisesti Cleveland Indians. Toisena vaihtoehtona näemme Indiansin team totalin ylityksen 4.5 juoksun rajalla, mutta tässä vaiheessa tarjottu kerroin 1.95 ei ole niin hyvä tarjous kuin koko ottelun totali.

Näillä puheille kohti tiistain ja keskiviikon välistä yötä. Onnea kaikille vetoihin!

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!