MLB-vihjeet 23.07: Baseball-viikko käyntiin kahdella kohteella!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

On aika lyödä viikon ensimmäiset MLB-vihjeet esille. Tällä kertaa, tiistain kierrokselta löytyi kaksi pelattavaa kohdetta.

MLB-vihjeet 23.07.

Pittsburgh Pirates – St. Louis Cardinals

Valinta: St. Louis Cardinals (2,14)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,91

Illan ensimäisessä valinnassa luotetaan St. Louis Cardinalsiin. Cardinals on napannut kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti kahdeksan voittoa, kun kotijoukkue Pirates on puolestaan ollut viime viikkoina hieman vaikeuksissa. Pirates on onnistunut voittamaan vain kaksi, kymmenestä edellisestä ottelustaan.

Kotijoukkue Piratesin syöttäjänä aloittaa Chris Archer. Archerin ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 5.36 mikä on miehen tasoon nähden pettymys. Archerin kauden avaus näytti hyvältä, mutta sen jälkeen esitykset ovat hiipuneet eikä huippusuorituksia olla nähty kovinkaan usein.

Vierasjoukkue Cardinalsin syöttökummun valtaa Dakota Hudson. Hudsonin ERA on tällä hetkellä kelvollinen 3.57 ja etenkin kesäkuussa, Hudson oli loistavassa vedossa.

Piratesin ja Cardinalsin kuntokäyrät osoittavat täysin eri suuntiin. Kun Cardinalsin Hudson vie vielä tässä pelissä syöttäjien välisen taiston niin Cardinalsin voitto kelpaa peleihin Coolbetin tarjoamalla 2,14 kertoimella.

Muut MLB-vihjeet

Chicago White Sox – Miami Marlins

Valinta: Chicago White Sox (2,06)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,90

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!