MLB-vihjeet 22.04: Viikko käyntiin kahden kohteen voimin!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Viikonlopun MLB-vihjeet sujuivat kokonaisuudessaan varsin mallikkaasti, sillä kuudesta kohteesta napattiin peräti viisi osumaa. Uutta viikkoa lähdetään käynnistelemään kahdella kohteella.

MLB-vihjeet 22.04.

Los Angeles Angels – New York Yankees

Valinta: New York Yankees ML (1,92)

Arvio: 58%

Mainos alkaa

Rajakerroin: 1,71

Maanantain ensimmäinen valinta on New York Yankees. Yankees on ollut viime viikkoina mainiossa vireessä ja joukkue onkin napannut kuudesta edellisestä ottelustaan viisi voittoa. Kotijoukkue Angels puolestaan katkaisi edellisessä ottelussa kuuden ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa, kun joukkue kaatoi Marinersin kotikentällään 8-6.

Tässä ottelussa molempien joukkueiden syöttäjät ovat olleet vaikeuksissa alkukauden otteluissa, joten suurta eroa on vaikea tehdä syöttökummulla. Yankeesin parempi vireystila sekä laadukkaampi materiaali kääntää kuitenkin pelin vierasjoukkueen puolelle. Yankees lähtee mukaan peleihin loistavalla 1,92 kertoimella.

Pittsburgh Pirates – Arizona Diamondbacks

Valinta: Yli 7,5 juoksua (1,96)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,90

Piratesin komea viiden ottelun mittainen voittoputki katkesi edellisellä kierroksella, kun joukkue hävisi kotikentällään Giantsille 2-3. Tänään Piratesilla on jälleen loistava mahdollisuus palata voittojen tielle, sillä syöttökummulle astelee Joe Musgroven. Musgrove on ollut alkukauden peleissään todella hyvässä vireessä.

Vierasjoukkue Arizona on ailahdellut viime aikoina, mutta joukkue on osoittanut, että se kykenee ajoittain varsin kelvolliseen lyöntipeliin. Hyvälle hyökkäyspelille on tänään tarvetta, sillä syöttöringin valtaava Zack Godley ei ole ollut parhaassa mahdollisessa vireessä alkukauden otteluissa.

Syöttäjien taisto menee siis paperilla selkeästi Piratesille, mutta on kuitenkin syytä huomioida, että Arizona on voittanut kuusi edellistä ottelua PNC Parkilla. PNC Park on siis ollut Arizonalle loistava stadion viime kausien aikana.

Ottelu on ennakoitu varsin vähäjuoksuiseksi, osittain Musgroven takia. Me uimme tässä kohteessa kuitenkin vastavirtaan ja poimimme lapulle yli 7,5 juoksua 1,96 kertoimella.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!