MLB-vihjeet 21.04: Valinnat sunnuntain kierrokselle!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Lauantain MLB-vihjeet otettiin kiinni komealla 3/3 tuloksella. Myös sunnuntaille on tarjolla kolme maukasta kohdetta.

MLB-vihjeet 21.04.

St. Louis Cardinals – New York Mets

Valinta: St. Louis Cardinals ML (2,11)

Arvio: 49%

Rajakerroin: 2,03

Pelasimme myös eilisissä vihjeissä Cardinalsin voittoa. Cardinalsiin luotetaan myöskin tänään, kun joukkueet kohtaavat uudelleen Cardinalsin kotikentällä. Syöttäjien taisto on tasaisempi kuin eilisessä ottelussa, mutta on pakko sanoa, että kummankaan joukkueen syöttäjät eivät ole olleet parhaassa vireessä.

Cardinals murskasi Metsin eilisessä ottelussa peräti 10-2. Odotamme Cardinalsin voittoa myöskin tänään, joten kotijoukkue lähtee peleihin mukaan 2,03 kertoimella.

Oakland Athletics – Toronto Blue Jays

Valinta: Toronto Blue Jays ML (2,40)

Arvio: 44%

Rajakerroin: 2,26

Blue Jays on asetettu tässä ottelussa ihmeellisen suureen altavastaajan asemaan kun joukkue vierailee tänäänkin Oaklandissa. Blue Jays on hävinnyt vain yhden kuudesta edellisestä ottelustaan, joten joukkue on ollut kelvollisessa vireessä.

Syöttäjien taisto menee tässä ottelussa aika tasan, joten ratkaisut nähtänee lyöntipelissä. Blue Jays on tykittänyt vähintään viisi juoksua kolmessa edellisessä ottelussaan, joten Blue Jays kelpaa mukaan peleihin mukavalla 2,40 kertoimella.

San Diego Padres – Cincinnati Reds

Valinta: Cincinnati Reds yli 3,5 juoksua (2,03)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,90

Sunnuntain viimeisessä kohteessa hypätään Cincinnatin kyytiin. Cincinnati on voittanut tässä sarjassa jo kolme ottelua putkeen eikä neljäskään ole tänään kaukana.

Padres on ajautunut kuuden ottelun mittaiseen tappioputkeen. Padres heittää tänään syöttökummulle heikosti kauden avanneen Joey Lucchesin, joten apuja ei ole tältä suunnalta luvassa.

Vierasjoukkueen yli 3,5 juoksulle tarjottu 2,03 kerroin otetaan lapulle sunnuntain kolmanneksi kohteeksi.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!