MLB-vihjeet 20.4.2019: Lankalauantaina Prime Timea tarjolla!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet ottivat eilen tuloksen huti, osuma ja push. Tänään jatketaan harjoituksia kierroksella, jossa on tarjolla runsaasti Prime Timea.

MLB-vihjeet 20.4.2019: Lankalauantaina Prime Timea tarjolla!

St Louis Cardinals – New York Mets

Valinta: St Louis Cardinals ML (1.67)

Mainos alkaa

Arvio: 65%

Rajakerroin: 1.54

St Louis Cardinals on meidän papereissa vielä suurempi suosikki kuin mitä bookkereiden suunnalla nähdään. Erityisesti arvioomme vaikuttaa kummulla nähtävä Mikolas vs. Flexen, joka menee siis puhtaasti Mikolasin hyväksi. Ottelusimulaatiomme näyttää noin 6-3 tai 7-3 murskausta, mutta vähempikin todella riittää ML-kohteeseen. Tästä lauantain ensimmäinen suositus.

Tampa Bay Rays – Boston Red Sox

Valinta: Boston Red Sox ML (2.23)

Arvio: 51%

Rajakerroin: 1.96

MLB-vihjeet myöntävät, että Rays on ollut hirmuisessa vedossa kauden alun, kun taas mestari joukkue Red Sox on esiintynyt heikommin. Näemme kuitenkin selvää etua Red Soxin kertoimessa, ja otamme täten punasukat peleille. Ottelu on ennakkoon todella tasainen ja näin ollen isompi kerroin kummalle vaan käytännössä kelpaisi peleille.

Milwaukee Brewers – Los Angeles Dodgers

Valinta: Alle 9.5 (1.87)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.75

Kolmas valinta löydettiin tällä kertaa Milwaukeessa pelattavasta ottelusta. Alle 9.5 juoksua saa peräti 1.87 kertoimen, jonka MLB-vihjeet kelpuuttavat mielelellään omaan kattaukseensa.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!