MLB-vihjeet 2.5: Kahdella valinnalla liikenteeseen!

MLB-vihjeet 2.5: Kahdella valinnalla liikenteeseen!

MLB-vihjeet lähtevät tulevaan iltaan ja yöhön kahdella täsmävalinnalla luottaen tällä kertaa erityisesti total-kohteiden tuomiin etuihin.

MLB-vihjeet 2.5: Kahdella valinnalla liikenteeseen!

Atlanta Braves – San Diego Padres

Valinta: Alle 8.5 (1.87)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.75

MLB-vihjeet ovat ensimmäsen kohteen osalta luottamassa underiin Atlanta Bravesin ja San Diego Padresin välisessä ottelussa. Ottelun simulaatio näyttää peräti vain kuutta juoksua, mutta myös maltillisempi 7-8 juoksun arvio on sekin pelattavissa tämän underin osalta. Alle 8.5 juoksua siis peleille tästä matsista.

Chicago White Sox – Boston Red Sox

Valinta: Boston Red Sox yli 4.5 (1.75)

Arvio: 59%

Rajakerroin: 1.69

Boston Red Soxin osalta kausi lähti tahmeasti käyntiin, mutta tässä valkosukat vs. punasukat kohtaamisessa meidän mittarit osoittavat Red Soxin painavan todennäköisesti vähintään sen viisi juoksua kasaan. Ottelun simulaatio osoittaa lukemia 3-6, joten myös Red Soxin voittoa voi halutessaan lähteä hakemaan. Tälle meidän rajakerroin 1.50.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut