MLB-vihjeet 19.4.2019: Pitkänperjantain valinnat!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet ovat jälleen päässeet analysoimaan valtavan kattauksen otteluita ja tekemään niiden pohjalta valinnat yön otteluista. Pitkänperjantain ja lankalauantain vastaiselle yölle löydettiin yhteensä kolme valintaa.

MLB-vihjeet 19.4.2019: Pitkänperjantain valinnat!

Baltimore Orioles – Minnesota Twins

Valinta: Baltimore Orioles +1.5 (2.02) @Coolbet

Mainos alkaa

Arvio: 61%

Rajakerroin: 1.64

Baltimore Orioles lähtee kertoimien valossa erittäin suurena altavastaajana Minnesota Twinsia vastaan. Meidän papereissa Oriolesin tasoitus kelpaa kuitenkin vallan mainiosti peleille, mutta myös maltillisemmat arviot löytävät kyllä tuosta kotitasoituksesta pelattavaa.

Pittsburgh Pirates – San Francisco Giants

Valinta: Pittsburgh Pirates ML (1.99) @Coolbet

Arvio: 54%

Rajakerroin: 1.85

Pirates on ollut tämän kauden ehdoton suosikkijoukkue vihjeiden kannalta, sillä joukkue on hyvin usein menestynyt juurikin altavastaajan roolissa. Nyt altavastaajuus on toki todella kevyttä, mutta me saamme Piratesin tämän ottelun suosikiksi ja täten pelaamme heidät voittamaan San Francisco Giantsin.

Miami Marlins – Washington Nationals

Valinta: Washington Nationals ML (1.87) @Coolbet

Arvio: 58%

Rajakerroin: 1.72

MLB-vihjeet tunnistavat tällä kertaa Nationals selvästi suuremmaksi suosikiksi kuin mitä kerroin asetanta antaa olettaa. Aníbal Sánchez kummulla antaa vielä lisää luottoa tälle vedolle. Epäilyttävän hyvä aseltelma, mutta luotetaan kuitenkin yhtälöihin ja pelataan Nationals voittamaan tämä ottelu.

Siinäpä tämän kertaiset valinnat. Mukavaa pääsiäistä kaikille!

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!