MLB-vihjeet 19.05: Philadelphiassa kova underi tarjolla!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet palaavat sorvin ääreen näin viikon päätteeksi. Pelattavaa löydettiin sekä Prime Timesta että myöhäisen illan ottelusta. Kokonaisuutena kierroksella ei ollut tunnistettavissa paljoa pelattavaa, mutta näillä kahdella saadaan jo ihan hyvä kattaus illan reintoihin.

MLB-vihjeet 19.05.

Philadelphia Phillies – Colorado Rockies

Valinta: Alle 9.5 (2.05)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.74

MLB:n puolella on pidetty nyt muutaman päivän tauko, joten oli aika palata sorvin ääreen ja tutkia ajatuksella läpi sunnuntain kierroksen ottelut. Ensimmäisessä tutkitussa kohteessa alkoi olla kaikki merkit sen suuntaisia, että nyt ollaan hyvän underin äärellä. Myös pitkittäisdata vahvisti tämän seikan ja näin ollen pelaamme Phillies vs. Rockies -otteluun underia.

Kummulla nähdään Eickhoff vs. Freeland, joka menee tässsä aikalailla tasan. Colorodan suuntaan saamme kuitenkin pienen suosituksen aikaiseksi, mutta tässä kohti etua on enemmän juurikin underin puolella. Näin ollen siitä otetaan sunnuntain pääkohde.

Muut MLB-vihjeet

Arizona Diamondbacks – San Francisco Giants

Valinta: Yli 7.5 juoksua (1.80)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.74

Bonusmaininta Cleveland Indiansin suuntaan, jota saa meidän datan pohjalta pelata peräti 1.45 kertoimella. Jos haet varminta varmaa, niin Cleveland voisi olla se turvallisin valinta tänään. Onnea kaikille omiin päivän MLB-vetoihin!

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!