MLB-vihjeet 17.07: Poikkeuksellinen Prime Time -keskiviikko!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Maanantain MLB-vihjeet päättyivät 1/2 tulokseen. Keskiviikon kierros tarjoilee meille poikkeuksellisen monta Prime Time -ottelua.

MLB-vihjeet 17.07.

Milwaukee Brewers – Atlanta Braves

Valinta: Atlanta Braves (1,96)

Arvio: 51%

Rajakerroin: 1,94

Brewers ja Braves iskevät yhteen keskiviikon Prime Time -ottelussa. Brewers jyrärsi Atlantan edellisessä ottelussa peräti 13-1, joten Bravesilla on tänään todellinen revanssin paikka.

Kotijoukkue Brewersin syöttäjänä aloittaa Chase Anderson. Andersonin ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 4.31, mutta se hämää hieman, sillä Anderson on ollut suhteellisen hyvässä vireessä viime aikoina.

Vierasjoukkue Braves on pelannut viime viikkoina loistavasti jos edellisen ottelun tappiota ei huomioida mukaan laskuihin. Braves on napannut kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti kahdeksan voittoa ja joukkue keikkuu oikeutetusti NL East -divisioonan kärkipaikalla.

Braves asettaa syöttökummulleen Dallas Keuchelin. Keuchelin ERA on komea 3.09 ja etenkin kolmen edellisen ottelun esitykset ovat olleet loistavia.

Ottelu on lähtökohdiltaan erittäin tasainen, kuten kertoimistakin voi päätellä. Bravesin hyvä vire sekä vahva syöttäjä Keuchel kääntävät kuitenkin tämän pelin omissa papereissani vierasjoukkueen suuntaan. Näin ollen Bravesin voitto kelpaa peleihin Coolbetin tarjoamalla 1,96 kertoimella.

Muut MLB-vihjeet

Chicago Cubs – Cincinnati Reds

Valinta: Cincinnati Reds (2,14)

Arvio: 48%

Rajakerroin: 2,06

New York Yankees – Tampa Bay Rays

Valinta: Alle 9,5 juoksua (2,05)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,74

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!