MLB-vihjeet 16.4: Kaksi kohdetta tiistain kierrokselle!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

On aika iskeä viikon ensimmäiset MLB-vihjeet ovat esille. Tiistain kierrokselta löytyi kaksi mukavaa pelikohdetta.

MLB-vihjeet 16.4.

Philadelphia Phillies – NY Mets

Valinta: NY Mets ML (2,08) @Coolbet

Arvio: 50%

Mainos alkaa

Rajakerroin: 1,99

NY Mets on avannut kautensa positiivisissa merkeissä etenkin vieraskentillä. Mets on napannut tähän mennessä kymmenestä reissupelistään peräti kahdeksan voittoa.

NY Mets kelpaa tänään mainiosti peleihin, etenkin kun Phillies heittää syöttökummulleen epävarman Nick Pivettan.

Los Angeles Dodgers – Cincinnati Reds

Valinta: Dodgers yli 4,5 juoksua (1,96) @Coolbet

Arvio: 53%

Rajakerroin: 1,90

Kovin odotuksin kauteen startannut Dodgers on avannut kautensa hieman kaksijakoisesti. Dodgers oli taannoin peräti kuuden ottelun mittaisessa tappioputkessa, mutta nyt joukkue on onnistunut palaamaan voittojen tielle.

Dodgersilla on tänään hyvä sauma jatkaa voittoputkeaan, sillä Cincinnati on ollut tällä kaudella todella huono vierasjoukkue. Reds on nimittäin hävinnyt tämän kauden kaikki vieraspelinsä.

Dodgers on ottelun suosikki kotietunsa turvin. Kun tähän lisätään vielä Cincinnatin heikot vierasesitykset niin Dodgersin yli 4,5 juoksua vaikuttaa varsin hyvältä valinnalta.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!