MLB-vihjeet 16.06: Kolme valintaa Prime Time -kierrokselle!

MLB-vihjeet 16.06: Kolme valintaa Prime Time -kierrokselle!

Torstain MLB-vihjeet napattiin kiinni 1/2 tuloksella. Tänään, katseet käännetään Prime Time -aikaan pelattaviin otteluihin.

MLB-vihjeet 16.06.

New York Mets – St. Louis Cardinals

Valinta: Alle 8,5 juoksua (2,15)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,90

New York Mets ja St. Louis Cardinals iskevät yhteen ottelusarjan neljännessä kamppailussa. Cardinals voitti ottelusarjan kaksi ensimmäistä peliä, mutta eilen Mets oli parempi lukemin 8-7.

Molemmilla joukkueilla on tänään ennakkoon ajateltuna vahvat aloittavat syöttäjät. Metsin avaajana toimii tänään Jason Vargas. Vargasin ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 3.68, mutta on kuitenkin syytä huomioida, että Vargas on heittänyt seitsemän edellistä ottelua kovalla 2.20 ERA:lla.

Vierasjoukkue Cardinalsin syöttökummulla aloittaa Dakota Hudson. Hudsonin tilastot ovat todella lähellä Vargasia, joten myös vierasjoukkueen syöttöringissä on tänään kova tekijä. Hudsonin kohdalla kannattaa huomioida sama seikka kuin Vargasilla. Hudsonin seitsemän edellisen ottelun ERA on loistava 2.53.

Metsin ja Cardinalsin kolmessa edellisessä kohtaamisessa on nähty paljon juoksuja, mutta siihen on reagoitu hieman liikaa tässä kohteessa. Molemmat joukkueet asettavat syöttökummuilleen loistavassa iskussa olevat syöttäjät, joten ottelu voi jäädä hyvinkin helposti underiksi ilman suuria notkahduksia. Alle 8,5 juoksulle tarjottu Coolbetin 2,15 kerroin kelpaa mainiosti mukaan sunnuntain peleihin.

Muut MLB-valinnat

Cincinnati Reds – Texas Rangers

Valinta: Texas Rangers (2,60)

Arvio: 49%

Rajakerroin: 2,03

Detroit Tigers – Cleveland Indians

Valinta: Yli 8,5 juoksua (1,95)

Arvio: 62%

Rajakerroin: 1,65

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut