MLB-vihjeet 15.5: Chicago Cubs peleille myös keskiviikkona!

MLB-vihjeet 15.5: Chicago Cubs peleille myös keskiviikkona!

MLB-vihjeet ovat mukavassa lennossa tällä hetkellä, sillä kuudesta edellisestä valinnasta on napattu peräti kuusi osumaa. Komeaa putkea lähdetään jatkamaan tänään kahden kohteen voimin.

MLB-vihjeet 15.05.

Cincinnati Reds – Chicago Cubs

Valinta: Chicago Cubs (2,15)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,74

Pelasimme eilen Cubsin vierasvoittoa ja se tuotti tulosta, kun Cubs nappasi 1-3 vierasvoiton. Hyppäämme Cubsin kelkkaan myöskin tänään ja mikä parasta, kerroin on noussut jo yli kahden.

Cincinnatin syöttäjänä aloittaa tänään Sonny Gray. Gray on startannut kautensa kohtalaisesti omaan tasonsa verrattuna. Gray ei lukeudu meidän papereissamme aivan sarjan kärkipään syöttäjiin, mutta siitä huolimatta mieheen voi luottaa syöttökummulla.

Vierasjoukkue Cubs on hyvässä iskussa tällä hetkellä, sillä Cubs on napannut kymmenestä edellisestä ottelustaan peräti kahdeksan voittoa.

Cubsin ainoa este tämän ottelun voittamiseen saattaa löytyä syöttökummulta, kun Cubsin syöttöringin valtaa tänään kokenut Yu Darvish. Darvish on parhaimmillaan loistava syöttäjä, mutta alkukausi on ollut haastava ja esitykset ovat ailahdelleet rajusti.

Cincinnatin kotiedusta sekä Darvishin epävarmuudesta huolimatta, Cubsin suoralle voitolle tarjottu 2,14 kerroin kelpaa mukaan keskiviikon peleihin Coolbetin pelilistalta.

Muut MLB-vihjeet

Philadelphia Phillies – Milwaukee Brewers

Valinta: Alle 8,5 juoksua (2,12)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,90

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut