MLB-vihjeet 15.07: Viikko käyntiin kahdella kohteella!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Sunnuntain MLB-vihjeet toivat mukanaan varsin mukavan 2/2 tuloksen. Samankaltaista tulosta lähdetään hakemaan myös tämän viikon ensimmäisistä MLB-valinnoista.

MLB-vihjeet 15.07.

Chicago Cubs – Cincinnati Reds

Valinta: Alle 9,5 juoksua (2,12)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,74

Cincinnatin peli on esillä tämänkin illan valinnoissa, kun joukkue kohtaa vieraskentällä Chicago Cubsin. Cincinnatilla on alla hurjiin juoksujuhliin päättyneet Rockies-ottelut, mutta tänään kentällä saattaa olla hieman “rauhallisempaa”.

Kotijoukkue Cubs heittää syöttörinkiinsä Kyle Hendricksin. Hendricksin ERA on tällä hetkellä varsin mukava 3.49 eikä mieheltä ole nähty suuria notkahduksia tämän kauden aikana.

Vierasjoukkue Cincinnatin aloittava syöttäjä on tänään Luis Castillo. Castillon ERA on upea 2.29. Castillo on pelannut seitsemän edellistä otteluaan mielittömän kovalla tasolla, sillä edellä mainittujen otteluiden ERA on huima 2.16.

Molemmilla joukkueilla on tänään erittäin kovat kaverit syöttökummuilla, joten ottelu voi jäädä herkästi varsin vähäjuoksuiseksi, vaikka molemmilta joukkueilta löytyykin lyöntivoimaa.

Ottelun juoksuraja on asetettu omasta mielestäni hieman liian ylös, joten lähdemme hakemaan tulosta alle 9,5 juoksun kautta. Coolbet tarjoaa alle 9,5 juoksulle varsin mukavan 2,12 kertoimen, joka kelpaa mainiosti mukaan maanantain peleihin.

Muut MLB-vihjeet

Los Angeles Angels – Houston Astros

Valinta: Houston Astros (1,80)

Arvio: 58%

Rajakerroin: 1,71

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!