MLB-vihjeet 14.4.2019: Sunnuntaina luotetaan altavastaajiin!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet ovat tänään sunnuntaina jälleen sorvin ääressä ja pelattavaa tunnistettiin erityisesti kotialtavastaajista tulevan illan otteluista.

MLB-vihjeet 14.4.2019: Sunnuntaina luotetaan altavastaajiin!

Toronto Blue Jays – Tampa Bay Rays

Valinta: Toronto Blue Jays +1.5 (1.73) @Coolbet

Arvio: 59%

Rajakerroin: 1.69

Toronto Blue Jays on myös tämän MLB-vihjeet -kattauksen suositus tasoituksen kera. Toronto toki tunnetusti on uudelleenrakennuksen parissa hääräävä porukka, mutta tarjotut kertoimet tasoitusvedoille osoittavat meillä lopulta lievää etua. Edellisen kohtaamisen joukkueiden välillä veikin Toronto ja me uskomme, että se pystyy tänään samaan tai häviää korkeintaan yhdellä juoksulla.

Miami Marlins – Philadelphia Phillies

Valinta: Miami Marlins +1.5 (1.87) @Coolbet

Arvio: 62%

Rajakerroin: 1.61

Miami Marlinsin osalta MLB-vihjeet ovat samassa tilanteessa kuin edellisenkin kohteen osalta. Liian suuri etu on tarjolla heikon joukkueen tasoitukselle, joten tässä on nyt luotettava omaan systeemiin ja pelattava rohkeasti heittopussin puolesta. Myös Miami oli edellisessä kohtaamisessa niskan päällä, joten kyllä nämä heikommatkin porukat saavat W-merkintöjä tililleen.

Cincinnati Reds – St Louis Cardinals

Valinta: St Louis Cardinals ML (1.85) @Coolbet

Arvio: 62%

Rajakerroin: 1.61

Cincinnati Redsin ja St Louis Cardinalsin ottelusta puolestaan löysimme pelattavaa ennakkosuosikista. Arvioissa on hyvä huomioida, että kyseinen ottelu pelataan Mexicossa ja tällöin Cincinnati menettää normaalin kotietunsa tähän. USA:n ulkopuolella pelattavissa otteluissa on luonnollisesti omat kommervenkkinsä, mutta kyllä tuo Cardsin tarjous otetaan silti pois kuleksimasta.

MLB-vihjeet päättävät näin viikkonsa ja allekirjoittanut alkaa seuraamaan miten vaaleissa käykään. Meiltä myös vihjeet kyseiseen tapahtumaan ja ne pääset lukemaan kokonaisuudessaan TÄSTÄ. Onnea viikon viimeisiin vetoihin ja ensi viikolla sitten taas tuplataan!

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!