MLB-vihjeet 14.08: Neljän osuman putkelle jatkoa keskiviikkona?

MLB-vihjeet 14.08: Neljän osuman putkelle jatkoa keskiviikkona?

MLB-vihjeet viilettävät tällä hetkellä varsin mukavassa neljän perättäisen osuman putkessa. Tänään, osumia lähdetään hakemaan kolmen valinnan voimin, joista ensimmäinen käynnistyy jo klo 21:10.

MLB-vihjeet 14.08.

San Francisco Giants – Oakland Athletics

Valinta: San Francisco Giants (2,08)

Arvio: 50%

Rajakerroin: 1,98

Keskiviikon ensimmäisessä valinnassa luotetaan San Francisco Giantsiin. Giants on raapinut viidestä edellisestä ottelustaan kasaan neljä voittoa, joista viimeisin tuli juuri Oaklandia vastaan.

Kotijoukkue Giants iskee tänään syöttökummulleen Tyler Beeden. Beeden ERA on tällä hetkellä heikko 5.61, mutta otteet ovat parantuneet hieman viimeisimmissä otteluissa. Syöttökunnon kohenemisesta kertoo myös 15 edellisen ottelun ERA, joka näyttää lukemaa 4.83.

Vierasjoukkue Oakland luottaa tänään Homer Baileyn syöttöihin. Baileyn ERA 5.54 on hieman parempi kuin Giantsin Beedellä, mutta kuntokäyrä osoittaa kuitenkin täysin eri suuntaan. Baileyn seitsemän edellisen pelatun ottelun ERA on hurja 7.64, joten voitanee sanoa, että mies on ollut viime aikoina todella suurissa vaikeuksissa.

Giants voitti Oaklandin viime yön ottelussa ja odotan saman tapahtuvan myöskin tämän illan ottelussa. Syöttäjät ovat lähtökohtaisesti varsin tasaisia, mutta Beeden kuntopuntari näyttää huomattavasti paremmalta kuin Baileylla. Giants kelpaa peleille Coolbetin tarjoamalla 2,08 kertoimella.

Muut MLB-vihjeet

Kansas City – St. Louis Cardinals

Valinta: Alle 9,5 juoksua (1,92)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,74

Milwaukee Brewers – Minnesota Twins

Valinta: Minnesota alle 4,5 juoksua (1,95)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,92

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut