MLB-vihjeet 14.07: Kaksi kohdetta talteen sunnuntain kierrokselta!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Sunnutain MLB-vihjeet tulevat kahdesta myöhäisillan ottelusta. Illan pääkohteeksi valittiin tällä kertaa Coloradon ja Cincinnatin välinen ottelu.

MLB-vihjeet 14.07.

Colorado Rockies – Cincinnati Reds

Valinta: Colorado Rockies (1,94)

Arvio: 56%

Rajakerroin: 1,76

Sunnuntain “pääkohteessa” luotetaan Coloradoon, vaikka syöttökummulta löytyykin tänään hieman epävarma kaveri, kun Antonio Senzatela astelee syöttörinkiin. Senzatelan ERA on tällä hetkellä 5.32, mutta esitykset ovat parantuneet viime aikoina, mikäli edellisen ottelun sulamista ei oteta mukaan laskuihin.

Myös vierasjoukkue Cincinnatin syöttäjä aloittava Tyler Mahle on ollut tällä kaudella vaikeuksissa. Miehen ERA näyttää lukemaa 4.47, mutta edellisten otteluiden esitykset painavat keskiarvoa pikkuhiljaa ylöspäin.

Senzatela aiheuttaa tänään epävarmuutta syöttöringissä, mutta tästä huolimatta Rockies on ainakin omasta mielestäni ottelun ennakkosuosikki kotiedun ansiosta. Näin ollen, Coolbetin tarjoama 1,94 kerroin Coloradon voitolle kelpaa tänään peleille.

Muut MLB-vihjeet

Oakland Athletics – Chicago White Sox

Valinta: Alle 10,5 juoksua (1,71)

Arvio: 67%

Rajakerroin: 1,48

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!