MLB-vihjeet 13.06: Kaksi underia peleihin torstain kierrokselta!

MLB-vihjeet 13.06: Kaksi underia peleihin torstain kierrokselta!

Keskiviikon MLB-vihjeet paketoitiin 1/2 tulokseen. Eiliset vedot jäivät kuitenkin plussan puolelle, joten siitä on hyvä suunnata kohti torstain kierrosta.

MLB-vihjeet 13.06.

Washington Nationals – Arizona Diamondbacks

Valinta: Alle 8,5 juoksua (2,00)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,90

Washington ja Arizona kohtaavat tänään Nationals Parkilla. Vierasjoukkue D-Backs lähtee otteluun kertoimen perusteella suosikin asemasta, mutta uskon että tulemme näkemään todella tasaisen ottelun.

Molemmat joukkueet asettavat tänään syöttökummuilleen varsin hyvät syöttäjät. Nationalsin ”startteri” on tänään Erick Fedde, joka operoi tällä hetkellä oikein mukavalla 2.93 ERA:lla. Fedde on ollut tasaisen varma suorittaja koko alkukauden ajan, joten samankaltaista menoa voitanee odottaa tämänkin päivän kamppailussa.

Vierasjoukkue Arizonan syöttäjänä aloittaa Zack Greinke. Myös Greinke on ollut hyvässä vedossa ja miehen ERA onkin tällä hetkellä komea 2.87. Greinken kauden ensimmäiset pelit olivat tahmeita, mutta sen jälkeen meno on ollut varsin vakuuttavaa. Greinke notkahti hieman kesäkuun alussa pelatussa Mets-ottelussa, mutta mies palasi tasolleen heti seuraavassa ottelussa.

Nationals Parkilla kohtaa tänään kaksi hyvässä iskussa olevaa joukkuetta ja syöttäjää. Juoksujuhlan mahdollisuus on tietysti olemassa tässäkin ottelussa, mutta Fedden ja Greinken pahaan sulamiseen on kuitenkin vaikea uskoa. Coolbetin alle 8,5 juoksulle tarjottu 2,00 kerroin kelpaa peleille tämän illan kierrokselta.

Muut MLB-valinnat

Boston Red Sox – Texas Rangers

Valinta: Alle 8,5 juoksua (2,05)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,90

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut