MLB-vihjeet 12.4.2019: Viikonlopun avausvalinnat!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet ottivat eilen jo hieman tutuksikin muodostuneen 2/3 tuloksen. Joko tänään nähdään 3/3:n vai mennäänkö tällä kertaa metsään?

MLB-vihjeet 12.4.2019: Viikonlopun avausvalinnat!

Chicago Cubs – Los Angeles Angels

Valinta: Los Angeles Angels ML (2.36) @Coolbet

Mainos alkaa

Arvio: 47%

Rajakerroin: 2.13

MLB-vihjeet avaavat viikonlopun valintansa pelaamalla isoa altavastaajaa, jonka kertoimesta oli lopulta tunnistettavissa etua. Chicago Cubs on siis myös meillä suosikki otteluun, mutta Angelsin kerroin on liian korkealla, jotta sen voisi ohittaa. Myös ottelun simulaatio dataotannan pohjalta ohjaa pelaamaan Angelsia, joten lähdetään tähän otteluun rohkeasti vieraiden kelkkaan.

Washington Nationals – Pittsburgh Pirates

Valinta: Pittsburgh Pirates +1.5 (1.70) @Coolbet

Arvio: 61%

Rajakerroin: 1.64

Washington Nationals on ollut tällä kaudella hieman pakka levällään, kun taas Pirates on altavastaajan ja yllättäjän viitta päällään edustanut itseään oikeinkin mallikkaasti. Nyt viime kaudella läpilyönnin tehnyt Trevor Williams pääsee testaamaan kykyjään kolmannen kerran tällä kaudella ja samassa roolissa on myös Arizonasta Washingtoniin siirtynyt Patrick Corbin.

Ottelun simulaatio on Washingtonin puolella, mutta +1.5 juoksua tekeekin jo sekä arvioista että simulaatiosta lopulta Piratesia puoltavan. MLB-vihjeet pelaavatkin siis lievällä edulla Pirates +1.5 1.70 kertoimella.

Toronto Blue Jays – Tampa Bay Rays

Valinta: Toronto Blue Jays +1.5 (1.70) @Coolbet

Arvio: 67%

Rajakerroin: 1.49

Bebuildaava Toronto Blue Jays hälyttää +1.5 juoksun edun myötä todella hyvänä tarjouksena. Tampa Bay on ollut kauden alun raudan luja porukka ja kummulla tullaan näkemään 0 juoksua päästänyt Ryan Stanek. Toronto ei kuitenkaan joudu tässä kohti häpeämään omaa kaveriaan, kun valtavan hyvin esiintynyt Trent Thornton kantaa aloittajan vastuun Blue Jaysilla.

MLB-vihjeet luottavat siihen, että Toronto saa pidettyä ottelun tasaisena ja kuittaa sitä myöden itselleen maksimissaan juoksun tappion.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!