MLB-vihjeet 12.08: Elokuun ensimmäiset valinnat esille!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Heinäkuun MLB-vedot sujuivat jälleen voitokkaasti, mutta nyt on aika iskeä esille elokuun ensimmäiset MLB-vihjeet. Kuukausi pyöräytetään käyntiin kahdella valinnalla.

MLB-vihjeet 12.08.

Los Angeles Angels – Pittsburgh Pirates

Valinta: Yli 9,5 juoksua (1,80)

Arvio: 69%

Rajakerroin: 1,45

Keskiviikon ensimmäisessä valinnassa Los Angeles Angels kohtaa Pittsburgh Piratesin. Angels katkaisi taannoin rajun tappioputken ja on nyt onnistunut voittamaan kaksi edellisestä otteluaan. Vierasjoukkue Pirates puolestaan rämpii tällä hetkellä, sillä joukkue on hurjassa kahdeksan ottelun mittaisessa tappioputkessa. Piratesin tilanne on muutoinkin todella kehno, nimittäin joukkue on onnistunut voittamaan vain kahdesti 20 edellisessä ottelussa.

Kotijoukkue Angelsin syöttäjänä aloittaa tänään Jose Suarez. Suarezin ERA on tällä hetkellä heikko 6.22 eikä meno ole parantunut viimeisimmissäkään otteluissa. Suarezille täräytettiin edellisessä ottelussa viiden syöttövuoron aikana peräti kuusi juoksua, joten kotijoukkueen syöttökummulta löytyy tänään epävarmuutta.

Vierasjoukkue Piratesin syöttäjänä aloittaa Mitch Keller, joka on ollut suurissa vaikeuksissa tämän kauden otteluissa. Keller on pelannut vain kolme ottelua, mutta ERA on hurja 10.50. Kellerille on lyöty edellä mainituissa otteluissa peräti 14 juoksua.

Molempien joukkueiden syöttökummulta löytyy tänään epävarmat kaverit. Kun tähän lisätään vielä Piratesin hurjan suuret vaikeudet niin ottelu saattaa revähtää hyvinkin suurijuoksuiseksi. Yli 9,5 juoksulle tarjottu 1,80 kerroin kelpaa mukaan elokuun ensimmäisiin MLB-valintoihin.

Muut MLB-vihjeet

Toronto Blue Jays – Texas Rangers

Valinta: Toronto Blue Jays (1,88)

Arvio: 54%

Rajakerroin: 1,83

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!