MLB-vihjeet 12.06: Kaksi valintaa keskiviikon kierrokselle!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Keskiviikon MLB-kierrokselta löydettiin kaksi pelattavaa kohdetta. Tällä kertaa MLB-vihjeet suuntaavat Coloradon sekä Kansas Cityn otteluihin.

MLB-vihjeet 12.06.

Colorado Rockies – Chicago Cubs

Valinta: Alle 11,5 juoksua (2,05)

Arvio: 62%

Mainos alkaa

Rajakerroin: 1,60

Colorado Rockies ja Chicago Cubs iskevät yhteen klo 22:10 alkavassa Prime Time -ottelussa. Rockies on voittanut ottelusarjan kaksi ensimmäistä ottelua, joten Cubs haluaa varmasti kääntää kolmannen pelin itselleen.

Rockies heittää syöttökummulleen 24-vuotiaan Antonio Senzatelan. Senzatelan ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 4.95, mutta kolmen edellisen ottelun esitykset ovat olleet vähintäänkin kelvollisia. Senzatela on ollut tähän mennessä suhteellisen tasainen suorittaja, vaikka mukaan mahtuukin pari pahaa romahdusta.

Vierasjoukkue Cubsin kummun valtaa kokenut Cole Hamels. Hamels on aloittanut kauden erittäin vahvasti, sillä ERA näyttää tällä hetkellä komeaa 3.24 lukemaa. Hamels on syöttänyt kahdessa edellisessä pelaamassaan ottelussa yhteensä 15 ”inningiä” päästämättä ainuttakaan juoksua. Voitanee siis sanoa, että kokenut Hamels on hyvässä iskussa tällä hetkellä.

Olen maininnut aiemmin, että näiltä joukkueilta löytyy rutkasti tulivoimaa. Se pätee myöskin tänään, mutta tästä huolimatta kohde lähdetään pelaamaan tällä kertaa underin kautta. Juoksuraja on asetettu 11,5 juoksuun ja se on meidän papereissamme suhteellisen korkea. Molemmat joukkueet asettavat tänään syöttörinkiin hyvät syöttäjät, joten ilotulitus voi jäädä tänään näkemättä. Coolbetin alle 11,5 juoksulle tarjottu 2,05 kerroin on sen verran kova tarjous, että sitä ei parane ohittaa.

Muut MLB-valinnat

Kansas City Royals – Detroit Tigers

Valinta: Yli 8,5 juoksua (1,85)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,73

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!