MLB-vihjeet 12.05: Valinnat sunnuntain Prime time -kierrokselle!

MLB-vihjeet 12.05: Valinnat sunnuntain Prime time -kierrokselle!

Eiliset baseball-valinnat naulattiin komeasti kiinni 2/2 tuloksella. Tämän päivän MLB-vihjeet napataan kahdesta Prime time -ottelusta.

MLB-vihjeet 12.05.

Oakland Athletics – Cleveland Indians

Valinta: Cleveland Indians (2,04)

Arvio: 53%

Rajakerroin: 1,85

Oakland ja Cleveland iskevät yhteen ottelusarjan kolmannessa ottelussa. Ottelu pyörähtää käyntiin klo 23:05. Oakland 0n voittanut ottelusarjan molemmat pelit, mutta on syytä huomioida, että ottelut ovat olleet todella tiukkoja.

Oaklandin syöttäjänä aloittaa tänään Daniel Mengden. Mengden pelaa tänään kauden ensimmäisen ottelunsa, joten miehen vireystilaa on vaikea arvioida. Vierasjoukkue Clevelandin aloittavana syöttäjänä on puolestaan Jefry Rodriguez, joka on startannut tämän kauden vahvasti.

Oakland nautiskelee tänään kotiedusta, mutta Cleveland vie syöttäjien taiston meidän papereissamme. Joukkueiden aiemmat ottelut ovat olleet todella tasaisia ja samankaltaista menoa on odoteltavissa tänäänkin. Oakland on asetettu kertoimissa tänään hieman liian suureksi suosiksi, joten Clevelandin voitosta saadaan napattua pelattavaa sunnuntain kierrokselle.

Muut MLB-vihjeet

San Francisco  Giants – Cincinnati Reds

Valinta: San Francisco Giants yli 3,5 juoksua (2,00)

Arvio: 54%

Rajakerroin: 1,90

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut