MLB-vihjeet 11.4.2019: Torstaille pelattavaa!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

MLB-vihjeet palaavat tänään sorvin ääreen välipäivän jälkeen ja kohdistaa valintansa aamuyön otteluihin, joita on luvassa viisi kappaletta.

MLB-vihjeet 11.4.2019: Torstaille pelattavaa!

Boston Red Sox – Toronto Blue Jays

Valinta: Alle 9.5 (1.82) @Coolbet

Mainos alkaa

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.75

MLB-vihjeet avaavat torstai-perjantai yön valintansa underilla, jossa kohtaavat kaksi heikoissa, mutta erilaisissa lähtökohdissa olevaa joukkuetta. Boston Red Sox koittaa parhaansa mukaan herätä henkiin alkukauden mestaruuskrapulastaan, kun taas Toronto Blue Jays häärää rebuildinsa parissa. Bostonin on jossain kohti pakko herätä tähän kauteen ja meidän yhtälömme osoittavat sen olevan lähes 1.55 kertoimen suosikki.

Tähän otteluun löytyi kuitenkin pelattavaa totalissa, jossa melko korkea 9.5 raja jää tällä kertaa meidän papereissa haaveeksi. 1.82 kerroin kelpaa peleille Coolbetilta.

Atlanta Braves – New York Mets

Valinta: New York Mets ML (2.15)

Arvio: 49%

Rajakerroin: 2.04

Atlanta Braves on aloittanut kautensa mielettömän hyvin, mutta myös Mets on ollut varsinkin altavastaajan roolissa usein aliarvostettu porukka. Meidän papereissa tämä ottelu on lievästi Bravesin suuntaan kallellaan, mutta Metsille tarjottu 2.15 kerroin on kuitenkin liian hyvä tarjous ohitettavaksi. MLB-vihjeet ottavat 49% arviolla Metsin peleille 2.15 kertoimella.

Chicago Cubs – Pittsburgh Pirates

Valinta: Alle 8.5 (2.08)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1.92

Chicago Cubsin ja Pittsburgh Piratesin ottelussa on ML-kertoimet hyvinkin linjassa meidän kanssa, mutta totalin puolelta MLB-vihjeet paikansivat varsin mainion tarjouksen. Meidän ennusteemme osoittaa 7-8 juoksua, joten alle 8.5 juoksua reilulla kakkosen kertoimella kelpaa mitä mainoimmin peleille.

Näillä kolmella siis tähän yöhön. Tsekkaa myös MLB-ennakko podcastimme alta, niin pääset hyvin vauhtiin MLB-kauden kanssa!

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!