MLB-vihjeet 09.05: Prime time -ottelu tarjoaa ison kertoimen!

MLB-vihjeet 09.05: Prime time -ottelu tarjoaa ison kertoimen!

Torstain MLB-vihjeet nojaavat tällä kertaa varsin vahvasti vierasjoukkueiden menestykseen. Torstain haastavalta kierrokselta löytyi lopulta kaksi pelattavaa kohdetta.

MLB-vihjeet 09.05.

Oakland Athletics – Cincinnati Reds

Valinta: Cincinnati Reds (2,50)

Arvio: 46%

Rajakerroin: 2,15

Oakland ja Cincinnati kohtaavat tänään klo 22:35 alkavassa Prime time -ottelussa. Oakland on voittanut ottelusarjan kaksi ensimmäistä kohtaamista, mutta tänään me luotamme Cincinnatin voittoon.

Oaklandin syöttäjänä aloittaa tänään Chris Bassitt. Bassitt on pelannut alkukauden hienosti. Bassittille on tehty kolmessa edellisessä ottelussa vain neljä juoksua. Cincinnatin kummun valtaa Nationalsista Rediin siirtynyt Tanner Roark. Myös Roark on aloittanut kautensa tasoonsa nähden kelvollisesti.

Bassitt vie lähtökohtaisesti syöttäjien taiston, joten Roarkilta vaaditaan venymistä. Bassitt päästi kuitenkin edellisessä pelaamassaan ottelussa kolme juoksua, joten pientä herpaantumista on havaittavissa.

Oakland on ottelun suosikki, mutta Cincinnati Redsin kerroin on noussut sen verran ylös, että se kelpaa mukaan torstain peleihin.

Arizona Diamondbacks – Atlanta Braves

Valinta: Atlanta Braves (1,96)

Arvio: 55%

Rajakerroin: 1,81

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut