MLB-vihjeet 07.05: Aamuyön tarjonnan valinnnat!

MLB-vihjeet 07.05: Aamuyön tarjonnan valinnnat!

MLB-vihjeet osuivat eilen tyylipuhtaasti 3/3, joten tänään on paineet jatkaa menestyksen tiellä. Jatkoa menestykselle haetaan seuraavin valinnoin.

MLB-vihjeet 07.05: Aamuyön tarjonnan valinnnat!

Cleveland Indians – Chicago White Sox

Valinta: Yli 8.5 (1.87)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1.75

Clevelandin ja Chicagon edellinen kohtaaminen oli melkoinen ylläri, kun heittopussi White Sox kyykytti suursuosikkia peräti 1-9. Tänään tilanne on kertoimien ja myös arvioiden suhteen tasaisempi, mutta totalista tunnistimme kelpo edun. Matsin totali osoittaa 9-10 juoksua, joten yli 8.5 maistuu hyvin peleille ensi yöltä.

Pittsburgh Pirates – Texas Rangers

Valinta: Texas Rangers ML (2.23)

Arvio: 51%

Rajakerroin: 1.96

Piratesin pitchertilanne on hälyttävä, kun taas Texasin puolella tilanne on sekä pidemmässä datassa että päivän kunnossa parempi. Texas on meillä suosikki, joten otamme ilomielin vastaan tarjouksen 2.23 kertoimesta.

St Louis Cardinals – Philadelphia Phillies

Valinta: Alle 9.5 (1.73)

Arvio: 62%

Rajakerroin: 1.61

Nola on ollut mitä on, mutta parempaan päin on kääntynyt. Puolestaan St Louisin Hudson on myös kelpo mies aloittajana. Ylipäätään Philan voi tunnistaa joukkueeksi, joka ei tee vieraissa kovin paljoa, kun taas Cards ei päästä kotona paljoa. Simulaatiossa 6-7 totalina, joten alle 9.5 on turvallisilla vesillä. Siitä MLB-vihjeet poimivat kolmannen valinnan.

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut