MLB-vihjeet 06.06: Kaksi mukavaa kerrointa haussa torstain kierrokselta!

MLB-vihjeet 06.06: Kaksi mukavaa kerrointa haussa torstain kierrokselta!

Keskiviikon MLB-vihjeet paketoitiin 1/2 tuloksella. Tämän illan kierrokselta lähdetään hakemaan osumia kahden vierasvoiton kautta.

MLB-vihjeet 6.6.

Cleveland Indians – Minnesota Twins

Valinta: Cleveland yli 4,5 juoksua (2,20)

Arvio: 54%

Rajakerroin: 1,90

Cleveland ja Minnesota iskevät yhteen kolmannen kerran peräkkäin. Cleveland on vienyt kaksi viimeisintä kamppailua ja kolmas on hakusessa tänään.

Clevelandin syöttäjänä aloittaa Trevor Bauer. Bauerin ERA on tällä hetkellä kelvollinen 3.76. Bauerin kausi on siis alkanut varsin hyvin, muutamia notkahduksia lukuunottamatta.

Vierasjoukkue Minnesota lähettää syöttökummulleen Jose Berrioksen. Myös Berrios on pelannut tähän mennessä varsin hyvin, mutta viimeisissä otteluissa on ollut havaittavissa pientä epävarmuutta, vaikka mitään suuria romahduksia ei olekkaan ollut.

Cleveland on hallinnut näiden joukkueiden kohtaamisia Progressive Fieldilla, sillä Indians on napannut seitsemästä edellisestä kohtaamisesta peräti kuusi voittoa. Voitanee siis sanoa, että Progressive Field ei ole Twinsille kovinkaan mieluisa paikka.

Muut MLB-valinnat

Los Angeles Angels – Oakland Athletics

Valinta: Oakland Athletics (2,08)

Arvio: 50%

Rajakerroin: 1,96

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut