MLB-vihjeet 05.07: Kovia kertoimia perjantain kierrokselle!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Heinäkuun ensimmäiset MLB-vihjeet toivat täysosuman, kun kaikki kolme vihjattua kohdetta saatiin kiinni. Samankaltaista tulosta lähdetään hakemaan perjantain kierrokselta.

MLB-vihjeet 05.07.

 San Francisco Giants – St. Louis Cardinals

Valinta: St. Louis Cardinals (1,94)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,91

Olemme pelanneet Giantsia voitokkaasti nyt kaksi kierrosta putkeen, mutta nyt on aika kääntää panokset Giantsia vastaan, sillä Giants kohtaa tänään kotikentällään St. Louis Cardinalsin.

Kotijoukkue Giantsin syöttäjänä aloittaa tänään Drew Pomeranz. Pomeranzin kausi on ollut tähän mennessä varsin haastava ja etenkin toukokuun pelit menivät täysin vihkoon. Pomeranzin otteet ovat parantuneet kesäkuussa, mutta täyttä luottoa miehen suorittamiselle ei voi kyllä vieläkään antaa.

Vierasjoukkue Cardinalsin syöttökummun valtaa Dakota Hudson. Hudson avasi kautensa heikosti, mutta otteet ovat parantuneet kauden edetessä. Siitä kertoo myös miehen ERA, joka näyttää tällä hetkellä mukavaa 3.40 lukemaa. Hudsonin seitsemän edellisen ottelun ERA on puolestaan komea 2.23.

Giants on täräyttänyt kolmessa edellisessä ottelussaan hurjasti juoksuja, mutta vastassa ei ole ollut kärkipään joukkueita. Giantsin syöttäjänä aloittava Pomeranz ei herätä tänään suurta luottamusta ja näin ollen panokset on syytä siirtää vierasjoukkueen puolelle.

Muut MLB-vihjeet

Minnesota Twins – Texas Rangers

Valinta: Texas Rangers (2,60)

Arvio: 43%

Rajakerroin: 2,30

Los Angeles Dodgers – San Diego Padres

Valinta: Alle 8,5 juoksua (1,92)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,74

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!