MLB-vihjeet 05.06: Kaksi kohdetta keskiviikon kierrokselle!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Kesäkuun MLB-vedot aloitettiin 2/3 tuloksella. Tämän illan MLB-vihjeet nojaavat tällä kertaa kahteen, ennakolta runsasjuoksuiseen otteluun.

MLB-vihjeet 05.06.

Chicago Cubs – Colorado Rockies

Valinta: Yli 7,5 juoksua (2,05)

Arvio: 52%

Mainos alkaa

Rajakerroin: 1,90

Kaksi edellistä otteluaan voittanut Chicago Cubs kohtaa tänään hyvässä vireessä olevan Coloradon. Cubs heittää tänään syöttäkummulle kokeneen Yu Darvishin. Darvish on ollut aiempina vuosina varsin hyvä syöttäjä, mutta tällä hetkellä vaikuttaa siltä, että parhaat vuodet alkavat olla ohi.

Darvishin ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 5.02. Heikohkon alkukauden pelanneen Darvishin suurin ongelma on ollut epätasaisuus. Darvish on parhaana päivänä vielä loistava syöttäjä, mutta alkukauden otteet ovat ailahdelleet niin paljon, että miehen ylle on asetettava suuria kysymysmerkkejä.

Coloradon syöttäjänä aloittaa German Marquez. Marquez on avannut kautensa hyvin, vaikka viimeisissä otteluissa on tullut muutamia notkahduksia.

Molemmilta joukkueilta löytyy sen verran tulivoimaa, että ottelu voi liikahtaa yllättävänkin helposti overin suuntaan. Kun tähän lisätään vielä syöttäjiin liittyvät epävarmuudet niin yli 7,5 juoksulle tarjottu 2,05 kerroin vaikuttaa todella hyvältä valinnalta.

Muut MLB-valinnat

New York Mets – San Francisco Giants

Valinta: Yli 8,5 juoksua (1,91)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,74

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!