MLB-vihjeet 04.05: Neljä kohdetta lauantain peleihin!

MLB-vihjeet 04.05: Neljä kohdetta lauantain peleihin!

Lauantain MLB-kierros on nyt kahlattu läpi. MLB-vihjeet napataan tällä kertaa neljästä eri ottelusta, joista ensimmäinen pyörähtää käyntiin jo klo 23:10.

MLB-vihjeet 04.05.

Cleveland Indians – Seattle Mariners

Valinta: Yli 8,5 juoksua (1,91)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,90

Klo 23:10 alkavassa ottelussa odotellaan juoksuja, vaikka joukkueiden viimeisin kohtaaminen päättyikin 2-1 lukemiin. Molempien joukkueiden aloittavien syöttäjien ERA on tällä hetkellä viiden tienoilla, joten kummulta löytyy epävarmuustekijöitä.

Seattle on tällä hetkellä viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Seattle on päästänyt viidessä edellisessä ottelussaan peräti 48 juoksua, joten syöttökummulla sekä puolustuspelissä on ollut valtavia ongelmia.

Seattlen puolustuspelin ongelmat sekä pienoinen epävarmuus syöttökummulla antaa aiheen iskeä primetime-otteluun yli 8,5 juoksua, joka kelpaa nipin napin mukaan lapulle.

Muut MLB-vihjeet

San Diego Padres – Los Angeles Dodgers

Valinta: Los Angeles Dodgers (1,82)

Arvio: 55%

Rajakerroin: 1,79

Los Angeles Angels – Houston Astros

Valinta: Alle 10,5 juoksua (1,91)

Arvio: 67%

Rajakerroin: 1,48

Cincinnati Reds – San Francisco Giants

Valinta: San Francisco Giants (2,14)

Arvio: 51%

Rajakerroin: 1,93

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut