Kesäkuun MLB-vihjeet pakettiin 110%:n palautuksella – tässä heinäkuun ensimmäiset valinnat!

MLB-vihjeet
MLB baseball / Pallomeri.net

Kesäkuun MLB-vihjeet on laitettu järjestykseen. Vedot tuottivat mukavan 110%:n palautuksen eli myös kesäkuu oli voitokas. Heinäkuun ensimäinen MLB-paketti sisältää valinnat kolmeen eri otteluun.

MLB-vihjeet 03.07.

San Diego Padres – San Francisco Giants

Valinta: San Francisco Giants (2,14)

Arvio: 53%

Rajakerroin: 1,88

Pelasimme Giantsia voitokkaasti edellisen kerran sunnuntain MLB-vihjeissä. Giantsin kyytiin kelpaa hypätä myöskin tänään, kun joukkue hakee kolmatta perättäistä voittoaan San Diego Padresista. Giants on voittanut kaksi edellistä kohtaamista varsin suvereenisti, mutta tänään on jälleen uusi peli edessä.

Kotijoukkue Padresin syöttäjä aloittaa Cal Quantrill. Quantrillin ERA näyttää tällä hetkellä lukemaa 4.66, mutta miehen todellista virettä on hieman vaikea arvioida, sillä mies pelasi kesäkuussa varsin vähän.

Vierasjoukkue Giantsin kummulta löytyy Shaun Anderson. Anderson on ollut koko kauden todella tasainen ja suuret notkahdukset loistavat poissaolollaan. Andersonin ERA on tällä hetkellä 3.86, joten kausi on sujunut numeroidenkin valossa kelvollisesti.

Giants on täräyttänyt kolmessa edellisessä ottelussaan 33 juoksua. Kun Anderson vie tänään vielä syöttäjien välisen taiston nimiinsä, niin Giantsin 2,14 kerroin napataan mukaan vetolapuille.

Muut MLB-vihjeet

Oakland Athletics – Minnesota Twins

Valinta: Minnesota Twins alle 4,5 juoksua (2,13)

Arvio: 52%

Rajakerroin: 1,74

Colorado Rockies – Houston Astros

Valinta: Houston Astros (1,74)

Arvio: 60%

Rajakerroin: 1,65

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!