MLB-vihjeet 01.05: Toukokuun ensimmäiset valinnat!

MLB-vihjeet 01.05: Toukokuun ensimmäiset valinnat!

On aika pistää vappupäivän MLB-vihjeet liikenteeseen. Keskiviikon kierrokselta löytyi tällä kertaa kolme pelattavaa kohdetta.

MLB-vihjeet 01.05.

Miami Marlins – Cleveland Indians

Valinta: Yli 6,5 juoksua (1,95)

Arvio: 57%

Rajakerroin: 1,74

Miami Marlins ja Cleveland Indians iskevät yhteen Marlins Parkilla. Marlins Park on ollut viime kausina suosiollinen Clevelandille, sillä joukkue on napannut kuudesta edellisestä vierailustaan viisi voittoa.

Miami heittää syöttökummulleen Caleb Smithin. Smith on avannut kautensa hienosti, mutta ainakin allekirjoittaneella on vielä epäilyksiä tämän herran iskukyvystä aiempien kausien esityksien perusteella.

Vierasjoukkue Clevelandin syöttäjänä aloittaa tänään Corey Cluber. Cluber lukeutuu liigan parhaimpien syöttäjien joukkoon, mutta alkukausi on ollut vaikea. Cluberin ERA näyttää tässä vaiheessa kautta lukemaa 5.81 ja se ei ole tälle miehelle kovinkaan tavallista.

Omasta mielestäni molempien joukkueiden syöttökummulta löytyy tänään hieman epävarmuutta ja tästä syystä ottelu voi päättyä yllättävänkin suuriin juoksumääriin. Ottelun juoksuraja on asetettu 6,5 juoksuun, joka vaikuttaa hieman alhaiselta. Me iskemme tähän kiinni ja nappaamme lapulle yli 6,5 juoksua mukavalla 1,95 kertoimella.

Muut MLB-vihjeet

Seattle Mariners – Chicago Cubs

Valinta: Chicago Cubs (1,90)

Arvio: 55%

Rajakerroin: 1,79

Milwaukee Brewers – Colorado Rockies

Valinta: Colorado Rockies (2,32)

Arvio: 49%

Rajakerroin: 2,00

Coolbetin MLB-kohteisiin!

Podcast-ennakko

Ennakoimme tulevaa kautta jo aiemmin Pelipaikoilla-podcastissa. Jos et ole vielä ehtinyt kuuntelemaan podcastia niin kerrottakoon, että meidän papereissamme Houston, Yankees sekä Red Sox ovat suurimpia mestarisuosikkeja tälle kaudelle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut