Video: MLB-syöttäjältä nerokas temppu – veti kohti tulleen pallon takavasaralla pesävahdin räpsään

Brandon Woodruff Milwaukee Brewers MLB / Pallomeri.net

MLB:ssä nähtiin erittäin ovela vastustajan poltto, kun Brewers-syöttäjä Brandon Woodruff ohjasi pallon takavasaralla ykköspesälle.

Milwaukee Brewers ja St. Louis Cardinals ottivat yhteen keskiviikon ja torstain välisenä yönä pelatulla MLB-kierroksella ja ottelussa päästiin todistamaan varsin näppärästi aiheutettua paloa.

Ottelun toisessa vuoroparissa Cardinals-pelaaja löi pallon kovaa kohti Brewers-syöttäjä Brandon Woodruffia, joka väistöliikkeen sijaan tekikin nerokkaan valinnan.

Woodruff laittoi jalkaa pallon tielle ilmeisesti ajatuksenaan päästä noukkimaan pallo maasta ja heittää se sitten ykköspesävahdille. Lyönti oli sen verran kova, että Woodruffin jalkapallomainen ”takavasara” lennätti pallon suoraan pesävahdin räpylään.

Mainos alkaa

Cardinalsin juoksija joutui näin jo puolimatkassa kääntymään takaisin turhautuneena. Woodruff taiturointi ei kuitenkaan lopulta Cardinalsia pidätellyt, sillä vierasjoukkue vei voiton juoksuin 4-2.

MLB-syöttäjä Brandon Woodruff pistää takavasaraa kehiin:

Katso myös: Video: ”Venäjän Hulk” riehui älyttömän maailmanennätyksen – veti yksin 16 tonnin lentokonetta ja puhalsi kuumavesipulloja rikki