Video: MLB:ssä nähtiin fysiikan lakeja rikkova syöttö – onko tähän mahdoton osua?

mlb

MLB:ssä nähtiin todella harvinainen syöttö viime yönä, kun Tampa Bay Raysin Oliver Drake hämmästytti suorituksellaan kaikkia.

Draken esittelemä syöttö nousi sosiaalisessa mediassa hurjaa tahtia suureksi ihmettelyn aiheeksi, sillä videoita tilanteesta on katsonut jo kymmeniä miljoonia ihmisiä.

Hämmennys on varmasti hyvä sana kuvaamaan tilannetta, sillä Draken esittelemä syöttö ei pitäisi olla mahdollista, varsinkaan tuolla nopeudella. Syötössä ei olisi mitään ihmeellistä, jos kyseessä olisi vasenkätinen pelaaja. Drake syöttää kuitenkin oikealla kädellä, joten kierteen saaminen tuolle puolelle vaatii erityistä taitoa.

New York Daily News -sivuston mukaan kukaan ei ole säännöllisesti pystynyt heittämään screwball-syöttöä sitten vuoden 2005, kun Jim Mecir lopetti uransa. Puolestaan FanGraphsin mukaan ainoastaan Hector Santiago on pystynyt heittämään vastaavanlaisen syötön vuoden 2015 jälkeen.

Normaalisti screwball-syötöt eivät kuitenkaan lähde vastaavalla nopeudella kuin Draken heittämä syöttö, jolle kirjattiin vauhtia peräti 83,7 mailia tunnissa.

Draken syöttö ei kantanut lopulta voittoon asti, sillä Chicago White Sox onnistui nappaamaan pisteet 2-1-voitolla.

Tällaista syöttöä ei MLB:ssä ole tällä kaudella nähty

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Pelaajat:
Joukkueet: