Todellinen arjen sankari MLB-matsissa – koppasi ja varasti pallon tytön nenän edestä

MLB mies varastaa pallon - Pallomeri.net

MLB-matseissa katsojilla on useasti mukanaan räpylät, joilla he voivat napata itselleen matkamuiston katsomoon lentäneistä palloista.

Washington Nationalsin ja Oakland Athleticsin ottelussa Nationalsin pelaaja heitti pallon kohti pikkutyttöjä ajatuksenaan antaa heille muisto matsista. Tyttö oli juuri nappaamassa pallon räpyläänsä, kun sivusta tuli aikuinen mies, joka pokkasi pallon itselleen ja poistui paikalta.

Video päättyy miehen kopatessa pallon, mutta paikalta tulleiden tietojen mukaan hän ei – kuten ehkä hyviin tapoihin olisi voinut kuulua – antanut palloa tytöille, joille se pelaajan toimesta oli selvästikin tarkoitettu. Tätä väittämää tukee myös se, että tytön äiti tweettasi Nationalsille pyytäen tyttärelleen hyvitykseksi palloa Joey Menesesin nimikirjoituksella. Nationals ehti jo vastaamaan pyyntöön ja lupasi lähettää hyvityksen.

Väitteet kertovat myös, että videolla näkyvät tytöt olivat jo aiemmin saaneet palloja, mutta miehen tekoa voidaan silti pitää varsin kyseenalaisena, sillä – kuten äidin pyynnöstä voidaan päätellä – kyseinen tyttö tuskin oli saanut itselleen palloa.

Niin tai näin, tapauksesta kuvattu video lähti leviämään sosiaalisessa mediassa melkoisella vauhdilla.

Mies “varasti” pallon MLB-matsissa:

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös Twitterissä.