Video: 56-vuotias MLB-legenda hävisi nyrkkeilymatsin 12 sekunnissa ja tienasi älyttömän potin – epäillään sukeltamisesta

MLB-legenda Jose Canseco / Pallomeri.net

MLB-legenda Jose Canseco oli naurettavan näytelmän päätähtenä, kun hän kääri röyhkeän summan 12 sekunnin nyrkkeilymatsista.

Nyrkkeilyn hämmentävät näytösottelut saivat jatkoa perjantaina, kun 56-vuotias entinen baseball-tähti Jose Canseco otteli maksutelevisioyhtiö Barstool Sportsin nyrkkeilyillassa.

Vastassa hänellä oli toinen harrastelija, tv-yhtiön kommentaattori Will Cotter, joka tunnetaan paremmin nimellä Billy Football. Cansecolle oli luvattu ottelusta 50 000 dollaria ja vielä toiset 50 000 dollaria, jos hän voittaa.

Suurin potti oli kuitenkin luvassa, jos tv-yhtiö rikkoo otteluillassa katsojaennätyksensä. Otteluilta oli ns. Pay-Per-View lähetys, eli katsojien piti maksaa 20 dollaria saadakseen katseluoikeuden. Barstoolin johtaja Dave Portnoy twiittasi, että ennätys rikkoutui ja Cansecolle on luvassa yli miljoonan dollarin potti.

Mainos alkaa

Canseco sai itse esityksestään kosolti rapaa, sillä ottelu kesti 12 sekuntia. Cotter takoi sarjan kaikenkarvaisia iskuja Cansecoon, joka meni välittömästi lattiaan ja luovutti ottelun.

Muun muassa Portnoy syytti Cansecoa sukeltamisesta. Canseco on aiemminkin osallistunut näytösotteluihin, joista osan hän on myös voittanut.

Baseball-urallaan Canseco voitti kaksi MLB mestaruutta ja hänet valittiin vuonna 1988 sarjan parhaaksi pelaajaksi. Cansecon arvioidaan ansainneen uransa aikana 40 miljoonaa dollaria, mutta hän teki henkilökohtaisen konkurssin vuonna 2012 ja on ollut sen jälkeen taloudellisissa ongelmissa.

MLB-legenda Jose Cansecoa epäillään hävinneen tämän ottelun tahallaan:

Katso myös: Video: Tampa Bay vei Super Bowlin – Tom Brady kirjoitti jälleen uskomatonta historiaa