Video: Astros ja Athletics pistivät joukkotappelun pystyyn MLB:ssä – luvassa jättisanktiot?

Oakland Athletics vs Houston Astros joukkotappelu MLB 2020 / Pallomeri.net

Totuus on joskus tarua ihmeellisempää. MLB-liigan ottelussa näet ajauduttiin joukkotappeluun, joka ilmeisesti alkoi pelaajan äidin solvaamisesta.

Oakland Athletics ja Houston Astros pelasivat seitsemänteen vuoropariin asti aivna normaalia MLB-liigan matsia, kunnes pelin luonne muuttui nopeasti.

Athleticsin Ramon Laureano sai lyöntivuorollaan jo toista kertaa samassa pelissä syötön kroppaansa eikä ollut erityisen tyytyväinen tapahtuneesta. Hän teki tämän myös hyvin selväksi, mutta tilanne lähti todella eskaloitumaan vasta, kun Laureano oli päässyt ykköspesälle.

Astrosin lyöntivalmentaja Alex Cintron alkoi huutelemaan Laureanolle ja pääsikin nopeasti hänen ihonsa alle. Laureano kilahti aivan totaalisesti ja lähti yksin haastamaan koko Astrosin vaihtopenkkiä. Tämä tyhjensi molempien joukkueiden penkit ja kentälle syntyi kunnon joukkotappelu, jonka päätteeksi Laureano lensi ottelusta pihalle.

Mainos alkaa

Myöhemmin toimittaja Jose de Jesus Ortiz kertoi Twitter-tilillään, että hänen saamiensa tietojen mukaan Cintron oli solvannut Laureanon äitiä ja kyseinen teko olisi käynnistänyt koko rähinän.

MLB on ollut ongelmissa koronatartuntojen kanssa ja ennen lyhennetyn kautensa alkua linjasi, että tappeleminen on ehdottoman kiellettyä vallitsevissa oloissa.

CBS Sportsin toimittaja Matt Snyder spekuloikin, että liiga tulee langettamaan erittäin kovat sanktiot tappelusta. Hän povaa sekä Cintronin että Laureanon saavan noin 10-15 pelin mittaiset pannat.

Athletics voitti ottelun juoksuin 7-2.

Astrosin ja Athleticsin välisessä MLB-ottelussa leimahti kipakka joukkotappelu:

Koko hässäkkä eri kuvakulmilla:

Katso myös: Video: Superpesiksessä hirvittävä onnettomuus – pallo osui pelinjohtajaa päähän