Mlada Boleslav – HIFK 28.8.2021 – tässä live stream matsiin!

Lukko mlada boleslav zsc lions hifk live stream chl

HIFK:n vieraskiertue CHL:n parissa jatkuu lauantaina, kun joukkuetta isännöi tshekkiläinen Mlada Boleslav. Tässä maksuton live stream otteluun!

Mlada Boleslav – HIFK: Live stream CHL

Helsingin IFK jatkaa pelejään Champions Hockey Leaguessa lauantaina, kun se matkaa Sveitsin reissun jälkeen Tshekkiin. Koko otteluohjelman ja otteluiden tulokset löydät CHL:n sivuilta.

IFK:n ryhmästä löytyy takuuvarmaa laatua, mutta kotijoukkueen roolia esittävän Mlada Boleslavin suorituskyky on hienoinen kysymysmerkki – onhan kyseessä verrattain melko tuntematon Tshekin Extraligan joukkue.

Mainos alkaa

Viime kaudella joukkue suoritti komeasti, sillä se sijoittui runkosarjassa kolmanneksi, minkä jälkeen tie vei pudotuspeleissäkin aina välieriin saakka. Finaalipaikka jäi kuitenkin haaveeksi, sillä mestaruuden lopulta nimiinsä vienyt Trinec oli ottelusarjassa parempi voitoin 4-3.

Mlada Boleslav ja HIFK eivät ole aiemmin kohdanneet toisiaan, joten historiankirjoilta ei saada viitteitä siihen, minkälainen lauantain matsista on tulossa. Todennäköistä kuiten on, että kotijoukkueelta löytyy tarpeeksi nopeutta ja taitoa helsinkiläisvieraiden haastamiseen.

Ottelu on ohjelmassa lauantaina 28. elokuuta kello 17:00 alkaen.

Kaikki CHL-ottelut näet suorana lähetyksenä – ja vieläpä täysin ilman erillistä maksua!

Sinulla tulee vai olla vähintään euron verran saldoa Unibetin pelitililläsi, minkä jälkeen koko mittava live stream -kattaus aukeaa katsottavaksesi. Mikäli et vielä omista Unibetin pelitiliä, niin saat sen auki TÄSTÄ LINKISTÄ, tai alla olevasta painikkeesta!

LIVE STREAM AUKI!