Video: Aivan posketon imurointi – Mjondalenin maalivahti jäätyi ja söhläsi pallon todella nolosti omaan maaliin

Mjondalenin maalivahti Sosha Makani / Pallomeri.net

Mjondalenin maalivahti Sosha Makani otti sillä karummalla tavalla oppia Espanjan Unai Simonilta ja tunaroi pallon omaan maaliin.

Norjan Eliteserienin torstain kierroksella nähtiin erikoinen oma maali, kun Mjondalen isännöi Oddia. Ottelun 40. minuutilla tilanteen ollessa vielä 0-0, antoi Mjondalenin toppari Sondre Johansen aivan normaalin ja viattoman näköisen syötön taaksepäin.

Syötön kohteena oli maalivahti Sosha Makani, joka ilmeisesti katseli kentälle päin miettien jo seuraavaa paria siirtoaan, kun sattui jotain odottamatonta.

Makani arvioi jotenkin haltuunottonsa pieleen pyyhkäisten sitä vain napeillaan ennen kuin pallo meni jalasta ohi ja suoraan kohti omaa maalia. Makani ehti juosta pallon perään ja liukua, mutta onnistui vain potkaisemaan pallon kunnolla maalin tolpan juureen, joten vääjäämätön takaisku pääsi tapahtumaan kovasta tsempistä huolimatta.

Mjondalen onnistui tasoittamaan pelin myöhemmin, mutta Odd vei lopulta pinnat maalein 2-1. Oma maali merkittiin lopulta Johansenin nimiin, vaikka maaliin johtanut virhe olikin Makanin, sillä tuomaristo tulkitsi tilanteen niin, ettei hänen pyyhkäisynsä vaikuttanut maalin syntymiseen.

Mjondalenin maalivahti Sosha Makani tunaroi helpon syötön haltuunoton kanssa ja pallo vierii omaan maaliin:

Katso myös: Video: Käsittämätön pimahdus Kakkosessa – SJK-maalivahti kolkkasi vastustajan rumasti pelin päätyttyä