Video: Mitch Marnerin surffailu kostautui karulla tavalla – Columbus iski av-maalin

NHL Mitch Marner Mitch Marnerin Toronto Maple Leafs

Toronto Maple Leafsin ja Columbus Blue Jacketsin välinen ottelu sai värikkään alun, kun Mitch Marnerin surffailu kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla.

Matsia oli takana pari minuuttia, kun kotijoukkue Maple Leafs pääsi pelaamaan ylivoimaa. Marner haki vauhtia omasta päästä, mutta tämä ei mennytkään sitten lainkaan putkeen.

Nuorukaisella oli tilaisuus luopua kiekosta jättösyötöllä, mutta hän päättikin itse kurvata vielä yhden kierroksen oman pään kautta. Columbuksen Riley Nash ryösti kuitenkin pelivälineen terävällä mailannostolla ja jakoi sen Nick Folignolle. Foligno pelasi kiekon takaisin Nashille, joka iski limpun Toronton maaliin.

Avauserä tarjoili peräti neljä osumaa – ja myös yhden alivoimamaalinkin lisää, kun Marner korjasi aiemman erheensä tarjoilemalla Kasperi Kapaselle syötön kahdella yhtä vastaan hyökkäyksen päätteeksi. Ensimmäiselle erätauolle poistuttiin 2-2-lukemissa.

Columbus vei lopulta voiton jatkoajalla lukemin 3-4, kun Gustav Nyquist osui itse hankkimastaan rankkarista. Matsin tarkemmat tilastot voit katsastaa NHL:n sivuilla.

Tsekkaa myös:

Video: Kasperi Kapanen painoi jälleen alivoimamaalin NHL:ssä

Video: Mikko Rantanen loukkaantui häijysti täysin vaarattomassa tilanteessa

Mitch Marnerin nukahdus avitti Columbuksen avausmaalissa:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Sportsnetin YouTubessa.


Pelaajat:
Joukkueet: ,