Video: Mitch Marner taituroi maagisesti – täysin laiton kynä ja upea viimeistely

Mitch Marner Toronto Maple Leafs / Pallomeri.net

Toronton tähtihyökkääjä Mitch Marner näytti San Josen puolustukselle taivaan merkit ja maalasi täysin hävyttömän harhautuksen jälkeen.

Toronto Maple Leafsin Mitch Marner on vielä verrattain lyhyen NHL-uransa aikana ehtinyt useaan kertaan todistamaan, että hän kiistatta on yksi taitavimmista pelaajista, joita maa päällään kantaa.

Varhain keskiviikkoaamuna Suomen aikaa juuri tästä saatiin jälleen mykistävää todistusaineistoa, kun Marnerin uhriksi joutui San Jose Sharksin puolustus ja etenkin tähtipakki Brent Burns.

Marner lähti suoraan vaihdosta hyökkäykseen mukaan ja ajoi Sharks-alueen keskustaa kohti, kun Auston Matthews heitti hänelle maukkaan syötön. Marner kiitti häikäisevällä tavalla.

Hän otti kiekon haltuunsa, livautti sen kärkikynällä omista haaroistaan, karkasi ohi Burnsista ja veti kiekon sisään mainiolla rystylaukauksella. Burns jäi tilanteessa jahtaamaan omaa häntäänsä eikä voinut maalille yhtään mitään.

Marnerin taikatempuista huolimatta Kalifornian reissusta on jäämässä luu käteen, sillä Sharks johtaa ottelua kolmannen erän lopulla maalein 4-2.

Mitch Marner ja likaiset tumput:

Katso myös: Video: Lukon ruotsalaispeluri uunotti HPK:n alakertaa – Gustav Possler tarjoili aivan tajuttoman passin


Pelaajat:
Joukkueet: